• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yüksek bel pantolon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anduril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni rahatsız eden çirkin olduğunu, vücudu kötü gösterdiğini düşündüğün bu tarzlar mi?
Sevgili @HiLsideR ve @Siyah sanırım ikinizde seviyorsunuz yüksek beli.. öyle istekli ve samimi savunuyorsunuz ki düşüncenizi, size kendimi iyi anlatamazsam üzülürüm:)
Sizinle konuşmak güzel. Açıklayıcı ve gerekçeli konuşanları, algılamaya çalışan insanları seviyorum:)
Paylaştığın fotoğraflarda, modellerden kaynaklı olarak, yüksel belli olan o kotu çok çirkin durmuyor elbette..
Dediğin gibi bu görselleri seven olur sevmeyen olur. net bir tavır sergilenmeyecek kadar bi taraf ağır basmıyor. Ama bu tam ideal bir modelden kaynaklı bi güZellik bence.
Benim daha iyi kendimi anlatabilmem için sanırım şu örneği vermem daha yerinde olacak.
Aynı kızı ben başka bir pantolonla çok daha estetik yapabilirim.. tabiki bu bana göre, Sen belki beğenmezsin. İtirazım yok.
Ama o kotu daha kötü vucutlu bi kızla güzel yapman başka bi kesimle estetik ve güzel yapmandan daha zor.
Bunu anlatmak istedim sanırım..

Son düzenleme:
Ben @Anduril in ne demek.istediğini anladım yani @HiLsideR senin paylaştığın görsellerdekinden bahsetmiyor onlar gayet şık ve estetik duruyor..

Aslında taraf tutmak için değil bazı yüksek bel.pantolon modellerinde kesiminden, modellenmesinden kaynaklı kadın veya erkek vücuduna yakışmayan tarzda olanlar var,göze bitap etmeyen,görüntü kirliliği oluşturan detaylarda var,yüksek bel pantalon giyerim,severim ,bazılarına gerçekten hiç yakışmıyor..
Özellikle kumaş tarzı,bol kesim yüksek bel pantalonu mesela benim kastettiğim..

Tartışmaya açık bir konu, kastettiğini ilk paylaşımla göstermiş olsaydı inan anlardım kendi yorumumu söylerdim fakat konuya girişi direkt olarak yüksel bel pantolonun birine hiç yakışmayacagi rüküş olduğunu söylemesi yoksa herhangi bir sorun yok elbette, aslında benim tavrım bakış açısına yanlış anlama lütfen @Anduril ama nedense kadının giydiği hersey sorgulanıyor, beli açık olsun dar pantolon, mini etek veya tamamen tesettürlü birisi konumuzda ki de yüksek bel, giyen kendine yakıştırıyorsa yapacak birsey yok bakıp geçmek en mantıklısı, tarz seçimler çok farklı olabiliyor ben yüksel beli tercih ediyorum görsellerde attığım diğer türlü pantolonlar mesela düşük bel onun kullanılması aşırı zor.

Ve Anduril modaya el atar, modanın kavram haritası umrunda da değildir. Sadece yüksek bel pantolon taşı kuyuya atılır. :)

Herkesin hassasiyetinin ne kadar farklı olduğunu bi kez daha görmüş oldum.
Seni anlıyorum @HiLsideR , ama ben yazarken hiç o anlamda yazmadım.. aklıma bile gelmedi.. hatta birinin o bağlamda düşünebileceğini bile zerre düşünmedim..
Ben insanın özgür olmasını, ve kimseyi rahatsız etmediği sürece herşeyi yapabilmesi, söyleyebilmesi, giyebilmesi gerektiğini düşünenlerdenim..
Kötü olanda kendine, iyi olanda kendine..
Hiç kimse hiçbirşeyi kişisel algılayıp , suçlayıcı, aşağılayıcı yada basitleşitirici olmamalı.. ve insan hiçbirşeye karşı sınırlayıcı olmamalı diye düşünüyorum.
Gögeği açık giyinmek, kısa etek yada herhangi bişey, ne olursa olsun , eleştirilmemeli. ima bile olmamalı.
Mahalle baskısı oluşturacak en küçük davranış bile çok çirkin.. hatta çok ucuz.. kesinlikle katılıyorum.
@Pozitivizm in beni biraz önce daha iyi anlattığı şekilde yorumlamak istedim ben sadece. Ama kendimi iyi anlatamadım.. çünkü giyim tarzıyla ilgili birşeyi anlatmak yazı ile zor.. bu biraz hissiyatla da ilgili bişey..
düşük bel kullanımı neden zor onu anlamadım ama.. benim bütün pantolonlarım düşük beldir, hem seviyorum hemde çok rahat ediyorum..

Sevgili @HiLsideR ve @Siyah sanırım ikinizde seviyorsunuz yüksek beli.. öyle istekli ve samimi savunuyorsunuz ki düşüncenizi, size kendimi iyi anlatamazsam üzülürüm:)
Sizinle konuşmak güzel. Açıklayıcı ve gerekçeli konuşanları, algılamaya çalışan insanları seviyorum:)
Paylaştığın fotoğraflarda, modellerden kaynaklı olarak, yüksel belli olan o kotu çok çirkin durmuyor elbette..
Dediğin gibi bu görselleri seven olur sevmeyen olur. net bir tavır sergilenmeyecek kadar bi taraf ağır basmıyor. Ama bu tam ideal bir modelden kaynaklı bi güZellik bence.
Benim daha iyi kendimi anlatabilmem için sanırım şu örneği vermem daha yerinde olacak.
Aynı kızı ben başka bir pantolonla çok daha estetik yapabilirim.. tabiki bu bana göre, Sen belki beğenmezsin. İtirazım yok.
Ama o kotu daha kötü vucutlu bi kızla güzel yapman başka bi kesimle estetik ve güzel yapmandan daha zor.
Bunu anlatmak istedim sanırım..
Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama her tip giyim, her tip vücuda uymayabilir.
Kimisi boyuna posuna güvenir ona göre pantolon seçer. Kimisi başka bölgesine güvenip başka model pantolon seçer ve evet konumuz kusurlu vücutlarsa harika model pantolonlar çoğu insanda güzel durmayabilir.

Daha estetik veya daha güzel giydirebileğinizi savunmuşsunuz ki bu kavramlar görecelidir. Kime göre, neye göre? Hangi standarda göre daha güzel?
Bence sizin de dediğiniz gibi sadece size göre.

Son olarak kapitalizmin dayattığı moda neydi?
Mode emekti, sevgiydi! 0 beden olmaktı! Hahah pardon!
Moda insanın kendisine yakıştırdığını giymesiydi bence.

Dipnot: Vucut kusurlari olan kisiler bile bunu örtbas edebilecek kıyafetler giyebiliyor.
Dipdibenot: Biliyorum. Haklıyım... Çokda mütevazı! :p Gittim ki!;d

Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama her tip giyim, her tip vücuda uymayabilir.
Kimisi boyuna posuna güvenir ona göre pantolon seçer. Kimisi başka bölgesine güvenip başka model pantolon seçer ve evet konumuz kusurlu vücutlarsa harika model pantolonlar çoğu insanda güzel durmayabilir.

Daha estetik veya daha güzel giydirebileğinizi savunmuşsunuz ki bu kavramlar görecelidir. Kime göre, neye göre? Hangi standarda göre daha güzel?
Bence sizin de dediğiniz gibi sadece size göre.

Son olarak kapitalizmin dayattığı moda neydi?
Mode emekti, sevgiydi! 0 beden olmaktı! Hahah pardon!
Moda insanın kendisine yakıştırdığını giymesiydi bence.

Dipnot: Vucut kusurlari olan kisiler bile bunu örtbas edebilecek kıyafetler giyebiliyor.
Dipdibenot: Biliyorum. Haklıyım... Çokda mütevazı! :p Gittim ki!;d
Bence o kadar haklı değilsin.. beğeniler kişiden kişeye göre değişmez ama bazı güzellikler bazı çirkinlikler yorum yapılamayacak kadaf nettir, istisnalar haricinde.
Seni anlıyorum, beğeni konusunda ki görüşünü anlıyorum ama benim düşüncem beğeniden bağımsız olacak şekilde bi yorumdu..
Altın oran diye bi gerçek var. Seversin sevmezsin ama bu öyle bi oran olmadığı anlamına gelmez.

not: sözlerimi kişisel algılama, sadece kendimi daha iyi açıklamak istedim.

O nasıl bir yorum ya ? birde toparlanır kıç, fena mı diyor, laflara bak otur ağla ??
Senin o mantıkla Öyle abartı yüksek beller gördüm ki, nerdeyse üstüne bişey giymeksizin tek pantolonuyla hayatına hiç sırıtmasan devam edebilirlerdi emin ol @Sezen ?
@HiLsideR ve @Siyah zaten o akımın önemli temsilcilerinden ??

O nasıl bir yorum ya ? birde toparlanır kıç, fena mı diyor, laflara bak otur ağla ??
Senin o mantıkla Öyle abartı yüksek beller gördüm ki, nerdeyse üstüne bişey giymeksizin tek pantolonuyla hayatına hiç sırıtmasan devam edebilirlerdi emin ol @Sezen ?
@HiLsideR ve @Siyah zaten o akımın önemli temsilcilerinden ??
Konuya cevap vermiş olmak bizi akımın temsilcisi mi yaptı? Bence çok fazla konuştuk bu konuda.

Konuya son postumdur, @mentionlanmamak özellikle ricamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri