-
-
-
- MFC Puanı
- 14
Şimdi bana vahadır Yusufun gölzeri. Sonra sonsuzluğumdur; gene Yusufun gözleri. Hem sığındığım hem kaçtığım; hem gülüp hem ağladığımdır Yusufun gözleri. Kalbimdeki acı, Yüreğimdeki sancı, mahşerde davacı; Yusufun gözleri
Bana sanki kurşun, Yusufun gözleri.
içimde bir kuyu, Yusufun gözleri. Kuyudan kurtuluş, Yusufun gözleri
Hapsolduğum zından, Yusufun gözleri . Özgürlüğüm benim, Yusufun gözleri
İçimdeki Korku, Yusufun gözleri Korkudan emin olduğum, Yusufun gözleri Kaybolduğum umman, Yusufun gözleri Tutunduğum davam, Yusufun gözleri
Sustuğumda naram, Yusufun gözleri . Haykırdığım Sessizlik Yusufun gözleri Bakınca gördüğüm, duyunca baktığım, görünce kandığım; Yusufun gözleri
Koklanmamış bir gül, kurumayan diken, açmamış gonca; Yusufun gözleri
İstenince verilen, sevince istenen Yusufun gözleri
Yakubun ağladığı, Züleyhanın yandığı; Yusufun gözleri
İçimdeki sevda Yusufun gözleri İmanımda dava Yusufun gözleri İffetin Sembolü Yusufun gözleri Güzellerin güzeli, Yusufun gözleri Hakka adanan Yusufun gözleri; kendini adayan, gene Yusufun gözleri.
Herkesin Görmediği, görüp de bilmediği Yusufun gözleri;
Aşıka ayân, Yusufun gözleri
Bana sanki kurşun, Yusufun gözleri.
içimde bir kuyu, Yusufun gözleri. Kuyudan kurtuluş, Yusufun gözleri
Hapsolduğum zından, Yusufun gözleri . Özgürlüğüm benim, Yusufun gözleri
İçimdeki Korku, Yusufun gözleri Korkudan emin olduğum, Yusufun gözleri Kaybolduğum umman, Yusufun gözleri Tutunduğum davam, Yusufun gözleri
Sustuğumda naram, Yusufun gözleri . Haykırdığım Sessizlik Yusufun gözleri Bakınca gördüğüm, duyunca baktığım, görünce kandığım; Yusufun gözleri
Koklanmamış bir gül, kurumayan diken, açmamış gonca; Yusufun gözleri
İstenince verilen, sevince istenen Yusufun gözleri
Yakubun ağladığı, Züleyhanın yandığı; Yusufun gözleri
İçimdeki sevda Yusufun gözleri İmanımda dava Yusufun gözleri İffetin Sembolü Yusufun gözleri Güzellerin güzeli, Yusufun gözleri Hakka adanan Yusufun gözleri; kendini adayan, gene Yusufun gözleri.
Herkesin Görmediği, görüp de bilmediği Yusufun gözleri;
Aşıka ayân, Yusufun gözleri