• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yüz şekline göre kontur nasıl yapılır

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,460
Yüz şekline göre kontur nasıl yapılır
nO6kO5.jpg



İşte makyaj sanatçılar tarafından onaylanmış, farklı yüz şeklerine göre doğru kontur teknikleri.

Son birkaç yıldır makyaj yapmak başka bir boyut kazandı. Artık makyajla sadece renklenmiyoruz şekilleniyoruz da. Bunu da konturla sağlıyoruz. Peki kontur nasıl yapılır? Kontur yaparken doğallığı korumak çok önemli. İşte makyaj sanatçılar tarafından onaylanmış, farklı yüz şeklerine göre doğru kontur teknikleri.

Elmas yüz şekli
Elmacık kemiklerinin altındaki alanda hafifçe konturlarınızı uygulayın ve yanağınızın ortasına doğru dağıtın. Bu size ürünler çok sert görünmeded doğal boyut kazandıracak.

Kalp yüz şekli
Eğer yüzünüz kalp şeklindeyse, alnın tepesine, çene kemiğinin altına ve çenenin ucuna olmak üzere 3 noktaya kontur uygulaması yapılmalıdır. Büyük bir allık fırçası bu teknik için ideal olacaktır.

Oval yüz şekli
Eğer oval bir yüzünüz varsa, şekillendirme malzemesini alnınızın yanlarına ve elmacık kemiklerinin altına uygulayın. Aha sonra fırçayla bu işaretleri iyice dağıtın.

Yuvarlak yüz şekli
Yuvarlak yüzlü kızlar için, alnın yanlarına, elmacık kemiklerinin altına ve çene çizgisi boyunca kontur uygulamak gerekir. Bu şekilde yüzünüzü şekillendirebilirsiniz. Çizgilerin görünmemesi ve gölgelerin yumuşak olmasına dikkat edin.

Kare yüz şekli
Eğer kare şeklindeki bir yüzünüz varsa, alın ve çene kemiği kontur uygulaması yapılmalıdır.
 

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,126
MFC Puanı
90,220
yuvallak gamyon tekeri gibi :D
 
Üst