• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Zaferi hak ettiler

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
F.Bahçe arzu, coşku, tempo ve pozisyon olarak kazanmayı isteyen taraftı

Gole kadar tek taraflı bir maç olmasını bekliyordum.
İlk 20 dakika ve ikinci yarının 5 dakikası Galatasaray daha iyi oynadı.
İlk bölümde de iki net pozisyon buldu.
Daha sonra Fenerbahçe silkelendi. Galatasaray yürekli Fenerbahçe'ye karşı savunma yapmak durumunda kaldı.
Özeti şu Fenerbahçe arzu, coşku, tempo ve pozisyon olarak da maçı hak etti. Mehmet Topal, Emre, Meireles düşünürken İsmail Kartal riske girdi ve Kuyt, Emenike, Sow ve Diego'yu düşündü. Aslında bu dörtlü ilk yarıda pozisyon üretmedi ilk yarıda. Galatasaray ikinci yarıda maçı uyutmaya çalıştı ve yavaş yavaş yaslanmaya başladı.
Olcan-Emre'yi oynatırsam kısa kalırım diye düşündü Hamza hoca. Aynı zamanda d eneyimli bir takım çıkarmak istedi ve yaşlı bir takım çıkardı.
Golden önce taraftarın da coşkusuyla birlikte Fenerbahçe kramplar girmesine rağmen devam etti. Muslera tecrübeli bir kaleci. Autları hep Caner-Umut eşleşmesine oynadı.
Chedjou çok iyi oynadı bugün, 4-5 tane çok kritik top kesti, hamleler yaptı. Yalnız yediği golde Galatasaray gibi bir takımın bu şekilde eksik yakalanması büyük hata... Temkinli çıkmamaların bedelini ödediler. Galatasaray 1-0'ken böyle yakalanabilirdi, 0-0'la değildi. Beraberlik bana yeter demenin sonucuydu bu.
Duran top Fenerbahçe için bir silahtır. Galatasaray bunları durdurdu. Emre, Bruma, Olcan'la eşleşme yapmakla şu takımla yapmak arasında fark var. Bruma ile Egemen'i eşleştiremezsiniz.
Ben olsam Sneijder'i alıp Dzemaili'yi sokabilirdim.
Merkezde Sneijder ile Burak'ı ikinci yarıda hiç görmedik.
Umut'u nerede gördük, savunmada... Merkez oyuncuları burada çekildikçe üstünlük Fenerbahçe'ye geçti. Dzemaili gibi daha iki yönlü bir orta sahayla bir önlem alabilirdi belki.

CİĞERDEN OYNADI
Bugün mutlaka Volkan'ın ismini anmak gerekiyor. Volkan, maç 0-0'ken Selçuk'un boş kaleye vurduğu topa inanılmaz uzandı, Hamit'in şutunda ters ayakta yakalanmasına rağmen çıkardı. Yasin'in pozisyonunda da golü önledi. F F.Bahçe ilk yarıda biraz arkada kaldığı için Galatasaray net pozisyonlar buldu.
İkili averaja doğru gidiyor diye düşünüyordum ligi. Şimdi ikili averaj eşitlendiği için, genel averaja gidecek. Burada da Fenerbahçe'nin gol avantajı var.
Önder Özen hocanın bir lafı vardı, bazen adaleden değil, ciğerden oynayacaksın diye... Fenerbahçe hem ciğerden, hem adaleden oynadı bu maç. Tecrübelilerin maçında ev sahibi kazandı.
 
Üst