Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Zengin sevgili arayan kızların hayat kadınlarından farkı var mı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Zengin sevgili arayan kızların hayat kadınlarından farkı var mı ?​
Nette dolaşırken tesadüfen gördüm konuyu, benzetme biraz abartılı geldi bana sizin düşüncelerinizi merak ettim fikri olan var mı?​

Lydia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -2,779
Çıkar yüzünden bir birliktelikse aşk yoksa sevgi yoksa bence ağır bir tabir değil dahada fazla cümleler eklenebilir.Paranın karakteri dahi satın aldığını malesefki maalesef çok görüyoruz.Paranın satın aldığı insanlardan hiç hoşlanmıyorum.

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Oha nördünüz be abartmayın .s.s

Ayrıca her kadın bulduğu zengin adama aşık olacak kadar zekidir çok da şaapmayın :honk:

Ha sadece parası için birlikte olan kızlar kızlarımız...... Kişisel tercihtir saygı duyup geçmek yerinde bir hareket olur diye düşünüyorum kimsenin namusunu eleştirmek kimsenin haddi değil bence.

7ug4y

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
hiç bir farkı yoktur desem ayıp olur. en azından sadece 1 kişiye...

Eagle

BeŞiktAŞK
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    42
Bence abartı olmaz tam oturmuş derim çünkü ortada bir menfaat vardır. Başka bir açıklaması olamaz

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Bana göre biraz ağır bir benzetme olmuş.
Herkesin belirli bir yaşam standartı var ve kimse şuanki yaşam standartından aşağıda bir seviyede olmak istemez.Geleceğimizi düşünerek hareket ettiğimizi var sayarsak bu normal bir istek.
Ama durumu kısıtlı olup direk zirveye ulaşmak isteyenler için anormal bir durum..

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Böyle basit konuları okumaktan ve yorum yapmaktan hoşlanmıyorum .s

shodsor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    18
Zengin sevgili arayan kızların ve hayat kadınlarının karşılaştırılması başlı başına saçma. Eğer o kız sadece zenginlik istiyorsa bu karşılaştırma yapılabilir.

Hannah Arendt

Bunu yarın düşünürüm.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    159
Zenginlik çoğu zaman başarı, akıl, yeti sonucunda gelir, bunlar da birer cazibe unsurudur.

El cevap; Fakir erkeklerin evliliği kadının kendini satması olarak tanımlaması sonucu fark görememesinden öte şey değil bahse konu.

Kompleksleriniz fazla iğreti.

Erkeklerin karizmatik, kadınların tatlı, şeker olarak kategorize edildiği bir toplumda, hayvanlarda olduğu üzere dişi ile çiftleşmek için kavgadan galip gelen güçlü erin güzel, seksi dişiyi kapmasının yerilmesi fazla aptalca.

BaksanaBi

Türkler öyle bir millettir ki, Hayatta bir tane bi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    440
Farkı Yoktur.

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,935
yanlış anlaşılmasın yani sözüm özellikle zengin bebe peşinde koşanlara, zenginle evlenmek suç değil ama sırf zengin diye sevgili olmak yada evlenmek parasal zenginliği karakter fakirliğini getirir kadına...

Darius

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
hayat kadınları daha onurludur emin olabilirsiniz öyle tiplerden.

hayaller

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    8
baya bi abartılı olmuş. zengin kız peşinde koşan erkeklerde var budurumda onlar noluyo acaba :D

Üst Alt