• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Zevkli Barbie Giydirme

Üyelik Tarihi
27 Mar 2013
Konular
300
Mesajlar
300
MFC Puanı
0

Barbie Oyunları kategorisinin en çok sevilen oyunlarından biri olan Zevkli Barbie Giydirme Oyunu yüklendikten sonra Start New Game butonuna tıklayın. Karşınıza 2 tane barbie kızı gelecek. Bu 2 barbieden birini seçeceksiniz. Oyun başladıktan sonra oyun ekranının sağ üst kısımında butonlar göreceksiniz. Bu butonlarda elbiseler, saç ve ayakkabılar vardır. Dilediklerinizi seçip ok butonuna basınız, oyunu tamamlayınız ve hayalinizdeki mankeni tamamlamış olun.
Barbie Giydirme Oyunları kategorisinde yer alan Zevkli Barbie Giydirme adlı bu güzel oyunda herhangi bir süreniz veya skorunuz bulunmuyor. Bu yüzden rahat olabilirsiniz. Sizden yapmanız istenilen tek şey hayalinizdeki mankeni giydirip ok butonuna basmak.
Zevkli Barbie Giydirme oyununu Barbie Oyunları kategorisindeki diğer oyunlardan ayıran en önemli özellik tercih hakkıdır. Çünkü oyun başlarken size 2 barbie kızı arasından birini seçme gibi iyi bir tercih hakkı sunuyor. Barbie Giydirme Oyunları, Barbie Giydirme, Barbie
Sizin de bu eğlenceli ve keyif alabileceğiniz bu oyunu oynamanızı öneririz. Hepinize iyi eğlenceler.
 
Üst