arnavut

  1. OBERON

    Arnavut Ciğeri Tarifi

    Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış dana ciğeri 2 adet patates 5-6 kaşık un tuz 1 adet kuru soğan 5-6 dal maydanoz sumak sıvıyağ (kızartmak için) Yapılışı: Patatesler soyulur,yıkanır, küp seklinde doğranır.Ciğer soğuk suda 3-4 kez yıkanır ve süzgeçte suyu iyice süzülür. Bu arada...
  2. Peony

    Karamelli trileçe tatlısı tarifi

    Karamelli trileçe tatlısı tarifi Malzemeler: 5 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 3 çorba kaşığı toz badem 5 çorba kaşığı tepeleme un Şerbet için: 4 su bardağı süt(Manda sütü önerilir) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı krema Üzeri için: Köpürtülmüş krem...
Üst