Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

çorbası

  1. Herkül

    Lezzetli Kabak Çorbası Tarifi

    Lezzetli Kabak Çorbası Tarifi
  2. Herkül

    Kelle Çorbası Tarifi

    Kelle Çorbası Tarifi
  3. Herkül

    Özbek Çorbası

    Özbek Çorbası 500 gramdana kuşbaşı eti (iri doğranmış) 2 adet soğan (yemeklik doğranmış) 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet domates (rendelenmiş) 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 su bardağı aşurelik buğday (haşlanmış) 1/2 su bardağı nohut (haşlanmış) 1...
  4. Herkül

    Begova Çorbası Tarifi

    Begova Çorbası Tarifi 3 adet tavuk göğsü 1 adet havuç 2 adet patates 1 su bardağı bamya (kurutulmuş) 1 adet defne yaprağı 1 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı margarin 1/2 demet maydanoz Terbiyesi için 2 yemek kaşığı un 50 ml. krema 1...
  5. Herkül

    Sütlü Domates Çorbası

    Sütlü Domates Çorbası 4 adet domates 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı iri çekilmiş karabiber 5 su bardağı su Domatesleri ortadan ikiye kesin ve kabuklarına...
  6. L

    Lazanya Çorbası

    -içerik yok-
  7. OBERON

    Tavuk etli kestane çorbası

    Malzemeleri Yarım kg şekersiz kestane püresi 1 tavuk kalça but 1 soğan 2~3 diş sarımsak 1 defne yaprağı 1 yemek kaşığı tereyağı 4 su bardağı sıcak su 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 yemek kaşığı kestane unu 3~4 su bardağı tavuk suyu Tuz Karabiber Hazırlanışı Bir yemek kaşığı ayçiçek yağını...
  8. OBERON

    Badem Çorbası Tarifi

    Malzemeler o 3 çorba k. un o 1 su b. süt o 1 su b. badem o 1çorba k. tereyağı Sosu için: o 2 su b. süt o 1.5 su b.toz şeker o 1 çorba k. un o 1 çorba k.nişasta o 1 p. vanilya Hazırlanışı Tencerede tereyağı ve unu kavurun. Kokusu çıkınca üzerine soğuk sütü ekleyin. İçine fırınlanmış...
  9. OBERON

    İskandinav Üsulu Sebze Çorbası

    Tarif Malzemeleri 1 adet havuç (ufak küp doğranmış) 1 adet kabak (2 cm uzunluğunda dilimlenmiş) 2 adet patates (ufak küp doğranmış) 200 gr taze fasulye (2 cm uzunluğunda doğranmış) 3 adet bebek turp (küp doğranmış) 1 diş sarımsak (ince dilimlenmiş) 1 adet soğan (yemeklik doğranmış) 1\2 çay...
  10. OBERON

    Bademli Patates Çorbası

    Tarif Malzemeleri 6 adet orta boy patates (küp doğranmış) 1 adet orta boy soğan (yemeklik doğranmış) 2 diş sarımsak (ince dilimlenmiş) 1 çay bardağı kabuksuz badem (fırınlanmış) 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı pul biber 1\2 çay kaşığı muskat 1 adet Knorr Et Bulyon...
  11. OBERON

    Beyaz Tarhana Çorbası

    Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :30-35 dk Pişirme Şekli :Tencere Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :4-6 Tarif Malzemeleri 5 yemek kaşığı beyaz tarhana 2.5 bardak süt 2 bardak su 1.5 yemek kaşığı tereyağı Tarifin Hazırlanışı Yağ ile tarhana kavrulur. Üzerine su ve süt ilave...
  12. OBERON

    Mantarlı Patates Çorbası

    Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :25-30 dk Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :6-8 Tarif Malzemeleri 4 patates 8-10 mantar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 demet maydanoz biraz karabiber tuz Tarifin Hazırlanışı Patatesler soyulur, dörde bölünür ve üzerlerini örtecek kadar suyla...
  13. OBERON

    Körili Bezelye Çorbası

    Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :25-30 dk Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :4-6 Tarif Malzemeleri 2 Bardak bezelye 1 soğan 1 havuç 2 patates 2 bardak süt 2 bardak tavuk suyu 2 çay kaşığı köri tozu biraz tuz Tarifin Hazırlanışı Sebzeleri, baharatları ve 1 bardak tavuk suyunu...
  14. OBERON

    Karnabahar Çorbası

    Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :25-30 dk Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :6-8 Tarif Malzemeleri 1 karnabahar 2 yemek kaşığı tereyağı 2 kahve fincanı un 1 bardak süt 1/2 limon suyu 1 kutu krema Yeterince tuz. karabiber Tarifin Hazırlanışı Karnabaharın sapı çıkarılır ve...
  15. OBERON

    Hal Çorbası Tarifi

    2 kaşık yağ 2 iri soğan 1 iri pırasanın beyazı 2 orta boy patates 2,5 kilo et suyu 1 bağ maydanoz tuz Soğan, pırasa ve patatesleri soyup, boylamasına dörde yarın, sonra enlemesine ince ince doğrayın. Süzdükten sonra bir tencerede kızdırdığınız yağa atıp 4-5 dakika kavurun, etsuyunu ve tuzunu...
  16. OBERON

    Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi

    Malzemeler 2 adet tavuk budu 1 litre su 1 yumurta 4 çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı yoğurt 1 çorba kaşığı tereyağ 2 adet sarımsak 1 adet limon tuz Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi Hazırlanışı Tavukları haşlayıp didikleyin. Bir kasede yumurta, un, yoğurt, limon suyu, ezilmiş sarımsakları çırpın...
  17. OBERON

    Mısırlı Tavuk Çorbası Tarifi

    Malzemeler 1 tane tavuk but 3 yemek kaşığı un 6 su bardağı su 1 kutu konserve mısır 1/2 limon suyu tuz biraz sirke ( isteğe bağlı ) Mısırlı Tavuk Çorbası Tarifi Hazırlanışı Tavuk budu haşlayıp soğumaya bırakıyoruz. Soğuduğu zaman didikleyerek çorba için hazırlıyoruz. 3 çorba kaşığı unu...
  18. OBERON

    Sütlü havuç çorbası

    Malzemeler 1 su bardağı süt 3 adet orta boy havuç 1 adet orta boy patates 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı tereyağı Tuz, pulbiber Yapılışı Temizlenmiş ve iri doğranmış havuç ve patatesi bir tencereye alın. Üzerine suyu ekleyip ocağa oturtun. Yumuşayıncaya kadar pişirin ve blenderden geçirin...
  19. OBERON

    Pirinç Çorbası Tarifi

    Malzemeler 2 ½ lt. (10 bardak) et suyu 125 gr (3/4 bardak) pirinç 7-8 sap maydanoz Hazırlanışı Pirinci ayiklayip yikayin. Et suyuyla atese koyun. Pirinçler pisinceye kadar yavas yavas kaynamasini saglayin. Tuz katip atesten indirmeden önce üzerine kiyilmis maydanoz serpin. Afiyet olsun..
Üst Alt