• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

haşlama

  1. Herkül

    Haşlama Sebzeli Et Tarifi

    Haşlama Sebzeli Et Tarifi 4 parça 600 gr kemikli kuzu veya dana eti 2 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, 3 adet orta boy patates, 1 adet büyük boy havuç, 300 gr küçük boy mantar, 1 adet küçük boy kuru soğan, 1...
  2. OBERON

    Terbiyeli Haşlama

    Malzemeler: 1 kg Kemikli Koyun veya Kuzu Eti 10 Su Bardağı Su 4 Patates 2 Havuç 7-8 Arpacık Soğanı 1 Küçük Kereviz 1 Çorba Kaşığı Margarin 5-6 Karabiber Tanesi 1 Çorba Kaşığı Un 3 Yumurta 1 Limon Suyu Tuz HAZIRLANIŞI : Sebzeleri temizleyip yıkayın. Patatesi iri parçalar halinde doğrayın...
  3. OBERON

    Kalkan Haşlama Hollandez

    MALZEMELER 4 kişi için 8 dilim kalkan balığı ½ su bardağı süt 1 çorba kaşığı tuz 10 su bardağı su Sos için: 10 adet ezilmiş tane karabiber 1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan 1 kahve fincanı sirke 2 çorba kaşığı su 4 yumurta sarısı 500 gr eritilmiş suyu alınmış tereyağı ¼ tatlı kaşığı tuz ½...
  4. OBERON

    Kuzu Haşlama

    2 Adet soğan 3 Adet patates 1 Adet havuç 1 Çorba kaşığı margarin 1 Çorba kaşığı un 1 Adet limon suyu Tuz, karabiber Hazırlanışı Kuzu incikleri, kabukları soyulmuş bütün soğanlarla birlikte orta boy tencereye koyun. Üzerine 3 su bardağı su ilave edip, biraz yumuşayana dek haşlayın. Başka...
Üst