Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kebabı

  1. Herkül

    Yelpaze Kebabı Tarifi

    Yelpaze Kebabı Tarifi
  2. Herkül

    Tavuklu Patlıcanlı Fırın Kebabı Tarifi

    Tavuklu Patlıcanlı Fırın Kebabı Tarifi
  3. Herkül

    Tokat Tepsi Kebabı Tarifi

    Tokat Tepsi Kebabı Tarifi
  4. Herkül

    Yoğurtlu Tavuklu Sultan Kebabı Tarifi

    Yoğurtlu Tavuklu Sultan Kebabı Tarifi
  5. Herkül

    Yanardağ Kebabı Tarifi

    Yanardağ Kebabı Tarifi
  6. Herkül

    Romen Kebabı Tarifi

    Romen Kebabı Tarifi
  7. Herkül

    Nezaket Kebabı Tarifi

    Nezaket Kebabı Tarifi
  8. Herkül

    Tavuklu Saray Kebabı Tarifi

    Tavuklu Saray Kebabı Tarifi
  9. Herkül

    Köfteli İslim Kebabı Tarifi

    Köfteli İslim Kebabı Tarifi
  10. Herkül

    Buğu Kebabı Tarifi

    Buğu Kebabı Tarifi 500 gram kuşbaşı et, 1 adet soğan, 1 adet havuç, 1 adet patates, 2 adet domates, 2 adet yeşil biber, 1 buçuk su bardağı bezelye (dondurulmuş kullandım). 3-4 diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1...
  11. OBERON

    Oruk kebabı

    Malzemeler: 700 gr orta yağlı kıyma 500 gr köftelik simit (ince bulgur) 3 diş sarımsak 1 orta boy soğan 2 pide Tuz, kuru nane, karabiber Hazırlanışı: * Soğan ve sarımsakları temizleyip kıyın. Simiti tepsiye alıp üzerine biraz su serpin ve 5 dakika bekletin. Kıyma, soğan ve sarımsağı...
  12. OBERON

    Biber Kebabı

    MALZEMELER 10 adet dolmalık sivri biber 200 gr çökelek 2 adet domates 1 adet kuru soğan arzuya göre kuru nane tuz karabiber kimyon pulbiber 1 çay bardağı ılık su 1/2 su bardağı bulgur 1 çorba kaşığı tereyağ HAZIRLANIŞI Dolmalık biberler hariç domates ve soğanları küp küp doğrayıp diğer...
  13. OBERON

    Bolu Orman Kebabı

    MALZEMELER 1 kg kemiksiz kuzu eti 1 çorba kaşığı yağ 1 tatlı kaşığı kekik 1 baş soğan 1 bardak su 1 tatlı kaşığı tuz mantar malzemesi : 1 kg Kanlıca mantarı 1 çorba kaşığı tereyağ 1 adet küçük soğan 1/2 demet maydanoz karabiber,tuz 1/2 adet limon HAZIRLANIŞI Yağı hafifçe eritip, ince...
  14. OBERON

    Buğu Kebabı

    MALZEMELER 1 kg koyun eti (but tarafından) yarım su bardağı un 3 çorba kaşığı margarin 2 iri domates (veya 1 çorba kaşığı domates salçası) 2 kahve kaşığı kekik 1 defne yaprağı 300 gr arpacık soğanı 1 kahve fincanı su 2 kahve kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Yarım bardak unu , bir kahve fincanı...
  15. OBERON

    Büryan Kebabı

    MALZEMELER 1 kg kuşbaşı kuzu eti 3,5 su bardağı pirinç 4 çorba kaşıgı margarin 1 demet taze nane 2 demet taze soğan tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Bir iki saat önce pirinçleri ılık suya koyun, üzerlerine bir çorba kaşığı tuz gezdirip, dinlenmeye bırakın. Bir kaşık margarinde etleri biraz...
  16. OBERON

    Cağ Kebabı

    MALZEMELER 1 adet kuzu budu (yağsız ve sinirsiz) 1 adet soğan 100 gr yoğurt yeterli miktarda lavaş ekmeği 4 adet domates 6-7 adet yeşilbiber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Kuzu budundan, parmak kalınlığında yapraklar kesin. Yoğurt, karabiber, tuz ve yemeklik doğranmış...
  17. OBERON

    Çardak Kebabı

    MALZEMELER 1 çorba kaşığı tereyağ 1/2 kg dana kuşbaşı 1 diş sarmısak 250 gr yoğurt kırmızı biber 2 adet yufka HAZIRLANIŞI Eti, bol soğan ve bir tatlı kaşığı sıvı yağ ile, çok yumuşak bir hale gelinceye dek düdüklü tencerede pişirin. Suyu çekilince tahta bir kaşıkla ezip, püre kıvamına...
  18. OBERON

    Çiftlik Kebabı

    1 kg kuzu eti 3 çorba kaşığı yağ 3 adet domates maydanoz soğan dereotu kekik biber tuz HAZIRLANIŞI Eti, halka halka doğradığınız soğan ile yağda kavrun ve biber ilave edin. Pişmesine yakın domates, maydanoz, dereotu, tuz, kekik katıp, kendi suyu ile pişiririn. Arzu ederseniz taze soğan da...
  19. OBERON

    Çöp Kebabı

    MALZEMELER 1 kg patlıcan 1 kg kuşbaşı et 3 adet domates 5 adet yeşil biber 3 diş sarımsak salça, tuz, karabiber kimyon, kırmızıbiber kekik, nar ekşisi sıvı yağ HAZIRLANIŞI Patlıcanları boyuna 4 parçaya bölün. Tuzlu ve limonlu suda acı suları gidene kadar bekletin. Patlıcanları kurulayıp...
  20. OBERON

    Darende Kebabı - Malatya

    1kg koyun veya kuzu eti ( kemiksi, çok ufak doğranmış kuşbaşı et) 150kg kuyruk yağı (küçük kuşbaşı olarak doğranmış) 4-5 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı biber salçası 1-2 tane taze yeşilbiber 1-2 tane domates Tuz Karabiber Darende Kebabı tarifi Et ve kuyruk yağının yıkanarak geniş bir...
Üst Alt