Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

levrek

  1. OBERON

    İstiridye Usulü Kağıtta Levrek

    Malzemeler • 200 gr levrek filetosu • 2 adet domates • 1 adet sivri biber • 2 tatlı kaşığı zeytinyağı • Birer tutam tuz, karabiber, kekik, nane • 1 tane defne yaprağı • Yağlı kağıt Hazırlanışı İnce ince, halka şeklinde dilimlenmiş domateslerin yarısını yağlı kağıdın üzerine yayın. Üstlerine...
  2. OBERON

    Levrek Buğulama

    MALZEMELER 1 adet soğan 1 adet büyük boy patates 2 orta boy havuç 2 adet büyük domates 2 adet büyük levrek 2 adet yumurta sarısı 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı yoğurt tane karabiber defne yaprağı sarımsak su 1 adet limon suyu tereyağı kaşar rendesi HAZIRLANIŞI Derin bir tencereye su dörde...
  3. OBERON

    Levrek filetosu kağıtta

    MALZEMELER 4 kişilik 4 adet levrek filetosu 1 tatlı kaşığı tereyağı yada margarin 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış soğan ½ kahve fincanı konyak 6 çorba kaşığı ince dilimlenmiş mantar 1 kahve fincanı beyaz şarap 2 adet orta boy kabukları soyulup ince kıyılmış domates 1 adet defne yaprağı 1 bağ...
  4. OBERON

    Levrek Şiş

    MALZEMELER 1 kg levrek filatosu kuşbaşı doğranmış 12 domates 12 arpacık soğanı yarım su bardağı aycicek yağı 1 çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı kekik 12 yeşil biber 1/4 su bardağı bira 1 diş sarmısak ince kıyılmış 6 Kişilik HAZIRLANIŞI Yağı baharatları sarmısağı ve birayı karıştırıp balığın...
  5. OBERON

    Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Tarifi

    Malzemeler 4 adet levrek fileto 1 adet konserve enginar göbeği 1 orta boy soğan 2 adet orta boy havuç 4 diş sarmısak 1 çorba kaşığı süzme bal 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 adet kırmızı dolmalık biber 200 gram ıspanak yaprağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı...
Üst Alt