• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

levrek

  1. OBERON

    İstiridye Usulü Kağıtta Levrek

    Malzemeler • 200 gr levrek filetosu • 2 adet domates • 1 adet sivri biber • 2 tatlı kaşığı zeytinyağı • Birer tutam tuz, karabiber, kekik, nane • 1 tane defne yaprağı • Yağlı kağıt Hazırlanışı İnce ince, halka şeklinde dilimlenmiş domateslerin yarısını yağlı kağıdın üzerine yayın. Üstlerine...
  2. OBERON

    Levrek Buğulama

    MALZEMELER 1 adet soğan 1 adet büyük boy patates 2 orta boy havuç 2 adet büyük domates 2 adet büyük levrek 2 adet yumurta sarısı 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı yoğurt tane karabiber defne yaprağı sarımsak su 1 adet limon suyu tereyağı kaşar rendesi HAZIRLANIŞI Derin bir tencereye su dörde...
  3. OBERON

    Levrek filetosu kağıtta

    MALZEMELER 4 kişilik 4 adet levrek filetosu 1 tatlı kaşığı tereyağı yada margarin 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış soğan ½ kahve fincanı konyak 6 çorba kaşığı ince dilimlenmiş mantar 1 kahve fincanı beyaz şarap 2 adet orta boy kabukları soyulup ince kıyılmış domates 1 adet defne yaprağı 1 bağ...
  4. OBERON

    Levrek Şiş

    MALZEMELER 1 kg levrek filatosu kuşbaşı doğranmış 12 domates 12 arpacık soğanı yarım su bardağı aycicek yağı 1 çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı kekik 12 yeşil biber 1/4 su bardağı bira 1 diş sarmısak ince kıyılmış 6 Kişilik HAZIRLANIŞI Yağı baharatları sarmısağı ve birayı karıştırıp balığın...
  5. OBERON

    Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Tarifi

    Malzemeler 4 adet levrek fileto 1 adet konserve enginar göbeği 1 orta boy soğan 2 adet orta boy havuç 4 diş sarmısak 1 çorba kaşığı süzme bal 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 adet kırmızı dolmalık biber 200 gram ıspanak yaprağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı...
Üst