OBERON
MFC Üyesi
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
- Konular
- 2,670
- Mesajlar
- 2,919
- MFC Puanı
- 1,410
MALZEMELER
1 kg levrek filatosu kuşbaşı doğranmış
12 domates
12 arpacık soğanı
yarım su bardağı aycicek yağı
1 çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı kekik
12 yeşil biber
1/4 su bardağı bira
1 diş sarmısak ince kıyılmış
6 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Yağı baharatları sarmısağı ve birayı karıştırıp balığın üzerine döktükten sonra 2 saat kadar dinlendirin. Az haşladığınız soğan ve biberleri balık ve domateslerle birlikte şişe dizip ızgarada pişirin
1 kg levrek filatosu kuşbaşı doğranmış
12 domates
12 arpacık soğanı
yarım su bardağı aycicek yağı
1 çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı kekik
12 yeşil biber
1/4 su bardağı bira
1 diş sarmısak ince kıyılmış
6 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Yağı baharatları sarmısağı ve birayı karıştırıp balığın üzerine döktükten sonra 2 saat kadar dinlendirin. Az haşladığınız soğan ve biberleri balık ve domateslerle birlikte şişe dizip ızgarada pişirin