• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

10.000 Adımla Ayda Kaç Kilo Verirsin?

Günde 10.000 adım atarak gerçekten kilo veriliyor ben ilk ayda yaklaşık 3 kilo verdim. Ekstra spor yapmadım sadece beslenmeye dikkat ettim ve öğünlerde bazen protein tozu kullandım. Hem tok tuttu hem de kas kaybını önledi. Yürüyüş sonrası bir shake içmek atıştırmalığıda kestirdi. Düzenli yürüyüş ve biraz sabırla vücut fark edilir şekilde hafifliyor.

günde 10.000 adım atıp birazda şekeri mekeri kesince 1 ayda 3 kilo vemriştim. tamamen kesmedim bi de şekeri sadece az tükettim ona rağmen etki etti. sonrasında gaza gelip spor salonun ayazılıd öyle bi motivasyon oldu yani ayrıca iyi geliyor ben yürüyüşe çıkıyodum hergün mutlaka kafayı da rahatlayor baya

Geri