• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

2017 yılının en çabuk unutulan oyunu

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
2017 yılının en çabuk unutulan oyunu
Dy2qZo.jpg


2017 yılı video oyunlar açısından çok iyi bir yıl olmasa da, kendini kotaracak kadar eğlenceli bir yıl olarak yakında tamamlanacak. The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Destiny 2, Resident Evil 7, Mario + Rabbids Kingdom Battle ve daha çıkmamış olan The Evil Within 2, Star Wars Battlefront 2 ve South Park: The Fractured but Whole ile beraber diğer büyük oyunlar da vaktimizi oldukça bizden alacak gibi gözüküyor. Ancak tüm bu güzel ve büyük oyunların yanında bir de 2017 yılının oldukça hızlı unutulan oyunları da yer alıyor. Şahsen 2017 yılının en hızlı unutulan ve video oyun tarihinin tozlu sayfaları arasına hızlı bir şekilde karışan oyununu Agents of Mayhem olarak görüyorum.

Agents of Mayhem'i merak edip hiç baktınız mı?
Volition geliştirdiği ve Deep Silver'ın yayıncılığını üstlendiği Agents of Mayhem'de, Legion olarak adlandırılan bir grup kötü topluluğa göre savaşıyorduk. Ancak diğer AAA oyunların yanında Agents of Mayhem'e geri dönüp baktığınızda hem içerik bakımından, hem de teknik açıdan biraz daha geride kaldığınız görebiliriz.
 
Üst