• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

2022 Şubat Ayı Konuğumuz >>>Anduril

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
6 Yıl 3 Ay
Şubat Ayı konuğu olan @Anduril ;
Arkadaşımıza merak ettiğiniz soru/soruları yöneltmeden önce şu kuralları hatırlayalım;

1)
Bir üye Ayın Konuğu olmuş üyeye EN FAZLA 10 Soru sorabilir.
2) Bir üye Ayın Konuğu olmuş üyenin konusunda soru dışında cevap yazamaz.
3) Ayın konuğu olmuş üyeyi rencide edici veya kendisini zor durumda bırakacak soruların sorulması KESİNLİKLE YASAKTIR.
4)
Ayın Konuğu olmuş üye kendisine yöneltilen sorulara cevap vermeme hakkına sahiptir. Şayet cevap vermek istemiyorsa kısaca neden cevap vermek istemediğini de belirtmesi zorunludur.
5) Ayın Konuğu olmuş üye kendisine yöneltilen soruları ALINTILAYARAK cevap vermesi zorunludur.(Hangi cevabın hangi soruya yönelik olduğu açıkça belirtilmelidir)

28.02.2022 Pazartesi günü Saat 23:59'a kadar geçerlidir.

Tekrardan teşekkür ederiz, hayırlı olsun,kolay gelsin?

Evveett başlayalım??

1-Anduril nickini alma hikâyen nedir?
2-Müzede hangi sanat eseri olmak isterdin?
3-Senin için çok özel bir yemek daveti aldın fakat evden çıkmadan çat kapı unutamadığın eski sevgilin geldi davet mi?eski sevgili mi?
4-Matematik olmasaydı ne olurdu?
5-Seni etkileyen birinin özellikleri nasıl olur?
6-Kavgacı mısın?Sakin mi?
7-Seni senden alan ülke hangisi (Türkiye hariç)?
8-Haritada hangi bölgeyi temsil etmek isterdin ve neden?
9-Seni anlatan şarkı yada söz var mı?
10-Kendinden biraz bahseder misin?

Kolay gelsin teşekkürler??

Hayırlı olsun bolsanslar .)

Madem oyle bende sorayim bir kac tane .))

1) En sevdiğin kitap hangisi ve bir cümlesi ?
2) Hayattinda asla yapmam diyipte yaptigin sey nedir ?
3) Sence Sevgi nedir ?
4) En sevdiğin yemek ve en guzel yapabildigin yemek hangisi ?
5) En sevdigin şarkici ve şarkisi hangisi ?

tsklr simdiden kolaygelsin .)

Bu konular yöneticiler için açılmıyor mu ;d
Bizim forumda genel olarak gelen bir ego varda sanırım konuk olan cevap vermiyor bakmıyor. ;d

Bu konular yöneticiler için açılmıyor mu ;d
Bizim forumda genel olarak gelen bir ego varda sanırım konuk olan cevap vermiyor bakmıyor. ;d
Yok ben söyledim ona ay sonuna kadar süren var istediğin zaman cevapla diye ?? Haftalık konuk değil bu sefer aylık??

Ozaman donup dolasip soru soralim bir ay @Anduril e .))

Evveett başlayalım??

1-Anduril nickini alma hikâyen nedir?
2-Müzede hangi sanat eseri olmak isterdin?
3-Senin için çok özel bir yemek daveti aldın fakat evden çıkmadan çat kapı unutamadığın eski sevgilin geldi davet mi?eski sevgili mi?
4-Matematik olmasaydı ne olurdu?
5-Seni etkileyen birinin özellikleri nasıl olur?
6-Kavgacı mısın?Sakin mi?
7-Seni senden alan ülke hangisi (Türkiye hariç)?
8-Haritada hangi bölgeyi temsil etmek isterdin ve neden?
9-Seni anlatan şarkı yada söz var mı?
10-Kendinden biraz bahseder misin?

Kolay gelsin teşekkürler??
1-) Ben yüzükler efendisine hasta olan grupta değilim.. ama farklı dünyaları hayal etmeyi, kurgulamayı seviyorum.. ve o kurgular içerisinde mantıklı bir bağ ile kurulmuş yazıları, kitapları okumayı seviyorum.. Bir arkadaşım yüzüklerin efendisinin çok ciddi bir fanıydı... okumakla kalmaz , sanki yaşar gibi anlatırdı... Anduril den bahsetmişti bi ara. Kelime olarak hoşuma gitmişti, anlamıda güzel gelmişti... Çok özel bir anlamı yok bu nicki almamın.. biraz nostalji birazda o anda aklıma gelen şey olması...
2-) ben güzel sanatlarla ilgili biriyim.. Düzenli ve disiplinli olarak salı günleri resim kursuna gidiyorum, yaklaşık 2 yıldır. Güzel resim yaptığımı iddia etmiyorum ama resim yapıyorken o anda başka bişey düşünmemeyi, ona konsantre olmayı seviyorum... terapi gibi geliyor bana... Kendi yaptığın şey kötüde olsa seviyorsun senden çıktığı için.. Resimden öncede bi süre heykel yaptım... onu da çok seviyorum.. ama daha çok uğraştığım ve kafa yorduğum için sanırım resim olmak isterdim.. çünkü içinde bulunduğum resimdeki detaylara göre herkeste farklı çağrışımlarda bulunma duygusu hoşuma gider diye düşünüyorum...
3-) Ben gelen misafiri asla geri çevirmem... gelene git gidene gel demem... Eski sevgilim pat diye çıkıp gelmez, eğer geldiyse de söyleyecek anlamlı bir sözü yada gerekçesi vardır diye düşünürüm... onu eve alır, dinlerim anlatmak istediği ne varsa... Ancak gideceğim daveti yok sayıp , beni önemseyen insanlara saygısızlık yapıp gitmemezlik yapmam... ne olursa olsun geçte olsa giderim gitmem gereken yere... Eski sevgilim çok hayati bişey anlatıyorsa , davet edildiğim yerden özür dileyip affımı isteyebilirim.. Buda gerçekten anlamlı bi sebep olmalı; hastalık, ölüm, panik yada mağduriyet sebebi oluşturacak herhangi bi durum gibi....

Son düzenleme:
1-) Ben yüzükler efendisine hasta olan grupta değilim.. ama farklı dünyaları hayal etmeyi, kurgulamayı seviyorum.. ve o kurgular içerisinde mantıklı bir bağ ile kurulmuş yazıları, kitapları okumayı seviyorum.. Bir arkadaşım yüzüklerin efendisinin çok ciddi bir fanıydı... okumakla kalmaz , sanki yaşar gibi anlatırdı... Anduril den bahsetmişti bi ara. Kelime olarak hoşuma gitmişti, anlamıda güzel gelmişti... Çok özel bir anlamı yok bu nicki almamın.. biraz nostalji birazda o anda aklıma gelen şey olması...
2-) ben güzel sanatlarla ilgili biriryim.. Düzenli olarak salı günleri resim kursuna gidiyorum... Yaklaşık 2 yıldır disiplinli olarak devam ediyorum.. Güzel resim yaptığımı iddia etmiyorum ama resim yapıyorken o anda başka bişey düşünmemeyi, ona konsantre olmayı seviyorum... terapi geliyor bana... Kendi yaptığın şey kötüde olsa seviyorsun senden çıktığı için.. Resimden öncede bi süre heykel yaptım... onu da çok seviyorum.. ama daha çok uğraştığım ve kafa yorduğum için sanırım resim olmak isterdim.. .çünkü olduğum resimdeki detaylara göre herkeste farklı çağrışımlarda bulunma duygusu hoşuma gider diye düşünüyorum...
3-) Ben gelen misafiri asla geri çevirmem... gelene git gidene gel demem... Eski sevgilim pat diye çıkıp gelmez, eğer geldiyse de söyleyecek anlamlı bir sözü yada gerekçesi vardır diye düşünürüm... onu eve alır, dinlerim anlatmak istediği ne varsa... Ancak gideceğim daveti yok sayıp , beni önemseyen insanlara saygısızlık yapıp gitmemezlik yapmam... ne olursa olsun geçte olsa giderim gitmem gereken yere... Eski sevgilim çok hayati bişey anlatıyorsa , davet edildiğim yerden özür dileyip affımı isteyebilirim.. Buda gerçekten anlamlı bi sebep olmalı; hastalık, ölüm, panik yada mağduriyet sebebi oluşturacak herhangi bi durum gibi....
Güzel cevaplardı en azından kısa cevap yazıp geçiştirmediğin için teşekkür ederim?

Ben o 5 soru icinde birsuru soru sorabilirim ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri