• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

2022 Şubat Ayı Konuğumuz >>>Anduril

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1)Hangi fantastik evrenlere hakimsin?
2) Dünya klasiklerinden en sevdiğin yazar ve roman hangisi?
3)Kendini üç kelimeyle anlatsan ne derdin?
4) Arkadaşlık senin için ne ifade ediyor?
1-) hiçbir fantastik evrene hakim değilim:D nickimden dolayıı fantastik şeyleri okumayı, izlemeyi, düşünmeyi, ilgilenmeyi sevdiğimi düşünebilirsin.. ama hiç ilgim yok.. daha önce bahsettiğim gibi ben tamamen hoşuma gittiğinden ve tesadüfi şekilde aklıma geldiği için andurili kullanıyorum.
2-) ben stefan zweig seviyorum.. tüm kitaplarını okumadım.. okuduğum tüm kitaplarını sevdim.. seviyorum onu.. ama en sevdiğim oğuz atay korkuyu beklerken sanırım...
3-) standart dışı yapı, iyi niyet, hassasiyet
4-) esinlenmek istediğin insanları ve hayatında olmasını istediğin, ilgi duyduğun karakterlere ait iletişim halinde bulunduğun insanları getiriyor aklıma...
Arkadaşlıktan kastım, sıradan selamlaştığın insanları değil, düzenli görüştüğün ve hayatında olmasını istediğin derinlikli ilişki kurduğun insanları kastediyorum ... benzediğin insanlarla iletişim halinde olmak istiyor insan.. yada tam zıt karakterle arkadaşlık etmeyi seviyorsun bilmediğin alanların cazibesinden dolayı diye düşünüyorum...ama bilemedim belkide yanılıyorum .. yarın belkide cevabımı tamamen değiştirebilirim.. çok net bi tavrım, kanaatim yok sanırım...

Son düzenleme:
1-) hiçbir fantastik evrene hakim değilim:D nickimden dolayıı fantastik şeyleri okumayı, izlemeyi, düşünmeyi, ilgilenmeyi sevdiğimi düşünebilirsin.. ama hiç ilgim yok.. daha önce bahsettiğim gibi ben tamamen hoşuma gittiğinden ve tesadüfi şekilde aklıma geldiği için andurili kullanıyorum.
2-) ben stefan zweig seviyorum.. tüm kitaplarını okumadım.. okuduğum tüm kitaplarını sevdim.. seviyorum onu.. ama en sevdiğin oğuz atay korkuyu beklerken sanırım...
3-) standart dışı yapı, iyi niyet, hassasiyet
4-) esinlenmek istediğin insanları ve hayatında olmasını istediğin, ilgi duyduğun karakterlere ait iletişim halinde bulunduğun insanları getiriyor aklıma...
Arkadaşlıktan kastım, sıradan selamlaştığın insanları değil, düzenli görüştüğün ve hayatında olmasını istediğin derinlikli ilişki kurduğun insanları kastediyorum ... benzediğin insanlarla iletişim halinde olmak istiyor insan.. yada tam zıt karakterle arkadaşlık etmeyi seviyorsun bilmediğin alanların cazibesinden dolayı diye düşünüyorum...ama bilemedim belkide yanılıyorum .. yarın belkide cevabımı tamamen değiştirebilirim.. çok net bi tavrım, kanaatim yok sanırım...
Cevapların için teşekür ederim ?

Madem oyle bende sorayim bir kac tane .))

1) En sevdiğin kitap hangisi ve bir cümlesi ?
2) Hayattinda asla yapmam diyipte yaptigin sey nedir ?
3) Sence Sevgi nedir ?
4) En sevdiğin yemek ve en guzel yapabildigin yemek hangisi ?
5) En sevdigin şarkici ve şarkisi hangisi ?

tsklr simdiden kolaygelsin .)
Daha önce ilk sorduğun 3 sorunu cevaplamıştım.
4. Sorunu yanıtlıyorum;
Ben bakliyat ve sebze yemeklerini çok seviyorum. Kuru fasulye yaa nohutu çok severim. Hergün yesem, bugünde kuru fasulye yiyeceğiz yaaa demem ?
Sebze yemeklerini de çok severim. Ispanak, semizotu, karalahana, karno bahar, kapuska benim zayıf karnımdır?✨
Yapabildiğim yemek sayısı fazla değil..
Şehir dışında yaşarken paça, kuru fasulye ve balık yapıyordum sadece, döndürüp döndürüp aynı şeyleri yiyordum ??
Onları da uzun süredir yapmıyorum ama çok güzel mücver yaptığımı düşünüyorum ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri