Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Nokta; çalışmalarını takip ettiğim değerli Vbulletin ustalarından biri Bana tema sözü var alpha : sürekli soru soruyorum IRC ile ilgili bıkmadan cevap veriyor saygı değer gardaşım cana yakın adam king PoiSonGirL : Tanışmak nasip olmadı yahu ama modtaşım iyidir Beste , Mehmet , DeStina evett
@Beste : Az bucuk tanidim, Hanim Hanimcik bisey sanki cok saygili ve kibar biri DeStina : Forumumuzun en caliskan ve en özel üyelerinden birisi Mehmet : Ohoo neler desem bilemedim simdi Mehmet iyidir ya, degil mi Abi ? oFLidu - Saydek - Berkay
oFLidu: Ah bide konu acsa iyi bir forumcudur.. Saydek : Son zamanlarda aktifleşen biri umarım devamı gelir.. Berkay : Son zamanlarda fırtına gibi geldi... PoiSonGirL , LeGoLaS, Alcatraz ?
Berkay : Şakacı çocuk muhabbeti güzel yani sıkıcı değil ceketi meşhur öyle yani severim Melin :Çok tanışmıştılıgim yok ama sevimli bi forum üyesidir kesinYusuf candir gerisi heyecandır DeStinaMatildaEuphoria
@Desitan cana yakın kültürlü ve paylaşımcın can dostum benim @Matilde iyi bir dost cana yakın seviler biri@Euphoria çok sıcak kanlı iyi bir arkadaşımız forumun olmasa olmazlarınden adil bir yöneticisi kedisini çok severim.
Mehmet : Gakkoş, sohbette geç tanıdım ama iyi ki tanımışımkendilerini severim çokta tatlı bi oğluşu varAlcatraz :iyi bir yönetici, biraz sinirli bi yapısı olsada sonuçta adminimiz yani sevilmez miSefa :Kankalarin gücü adına diyorum eskisi gibi foruma girmesede varlıği yeter onun:* PoiSonGirLipsiz_ucurtmaEla