• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 Üye 3 Yorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nokta; çalışmalarını takip ettiğim değerli Vbulletin ustalarından biri :) Bana tema sözü var alpha : sürekli soru soruyorum IRC ile ilgili bıkmadan cevap veriyor saygı değer gardaşım cana yakın adam king PoiSonGirL : Tanışmak nasip olmadı yahu ama modtaşım iyidir
Beste , Mehmet , DeStina evett :)

@Beste : Az bucuk tanidim, Hanim Hanimcik bisey sanki :P cok saygili ve kibar biri
DeStina : Forumumuzun en caliskan ve en özel üyelerinden birisi
Mehmet : Ohoo neler desem bilemedim simdi :P Mehmet iyidir ya, degil mi Abi ?
oFLidu - Saydek - Berkay

@faSt-Paylaşımcı arkadaş @Miranda -Yüreği güzel insan @Zeynep-Gönlümün Meleği.

@Berkay @Melin @Yusuf

Berkay : Şakacı çocuk:P muhabbeti güzel yani sıkıcı değil :) ceketi meşhur öyle yani severim Melin :Çok tanışmıştılıgim yok ama sevimli bi forum üyesidir kesin:) Yusuf candir gerisi heyecandır:):)
DeStina Matilda Euphoria

@Desitan cana yakın kültürlü ve paylaşımcın can dostum benim @Matilde iyi bir dost cana yakın seviler biri@Euphoria çok sıcak kanlı iyi bir arkadaşımız forumun olmasa olmazlarınden adil bir yöneticisi kedisini çok severim.

@Mehmet@ Alcatraz,@Sefa

Mehmet : Gakkoş, sohbette geç tanıdım ama iyi ki tanımışım:)kendilerini severim çokta tatlı bi oğluşu var:) Alcatraz :iyi bir yönetici, biraz sinirli bi yapısı olsada :) sonuçta adminimiz yani sevilmez mi:) Sefa :Kankalarin gücü adına diyorum eskisi gibi foruma girmesede varlıği yeter onun:):):* PoiSonGirL ipsiz_ucurtma Ela

Matilda : Sevdiğim sesini ve göz rengini beğendiğim sevimli bi forumdaşım:s56:s56:s56

LaiLa : Bence çok hanım hanımcık ve oturaklı olgun güzel sesli bi dj iyi ki tanımışım kendisni seviyorum gerçktende:):s81:s81:s81

Alcatraz : Kalbi temiz, kızsa bile yinede kötü olarak bişi demez:) ama kendisi sinirli yani bence bilmiyorum:u13:u13:u13:u13 neysem iyidir işte yaa :D

Pisadam, DeStina ve Almora ???

Geri