• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Advocaat haklıymış!

FLaMeNG

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
21 Eki 2016
Konular
326
Mesajlar
359
MFC Puanı
370
advocaat-1-haftadir-ortada-yok-1472963549.jpg


Amed Sportif maçı sonrası fırçayı yiyen Fernandao ve Salih’in fiziki test sonuçları, sezon başı değerlerinden bile kötü çıktı. Stoch yerinde saydı, Sow en yüksek yüzdeyi yakaladı.

Fenerbahçe'de Vitor Pereria'nın başını yiyen fizik testlerin ikincisinin sonuçları dün açıklandı. Sonuçlar, Van der Wiel ile Emenike'nin kadro dışı bırakılmasıyla başlayan depremin devam edeceğinin göstergesi gibi. Aylardır bir türlü kilo veremeyen Jose Fernandao, testlerde dip yapan oyuncuların başında yer alıyor. Ağır bir sakatlık geçiren Ozan Tufan'ın fiziki testleri de sezon başına göre neredeyse aynı değerlerde çıktı.

SOW TAVAN YAPTI
Salih Uçan'ın değerleri ise sezon başında yapılan testlerin de gerisinde hesaplandı. Stoch ve İsmail Köybaşı da sezon başına göre çok düşük değerlerde gelişme gösterdi. Testlerde Aatif zirve yaparken, Moussa Sow ise sezon başına göre en yüksek yüzdeyi yakalamasıyla dikkat çekti.

Fotomaç
 
Üst