• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alaska

erkekler erkek resmi koyar aLbayım.

evet koyuyorlar sitemim onlara zaten. Erkek adam erkek resmi koymalı.

hemşom toprağım olur kendileri... :)

Sözümu dinleyip herzaman saygısını koruyan, kolay kolay kimseyle tartışmaya girmeyen çooook sevdiğim küçüğüm. Bazen kızdırıyor ama olsun iyi biridir o.:)

İçerde manyağı benim gibi :D Kendisi iyi biri tahminimce :)
VesseLam Erkek adam erkek resmi koymalı diyorsun da bence özgürlük olmalı :) Herkes istediği insanı koyabilir bence :) Tabi buda seviyeli resim koymak şartı ile ! :)

İçerde manyağı benim gibi :D Kendisi iyi biri tahminimce :)
VesseLam Erkek adam erkek resmi koymalı diyorsun da bence özgürlük olmalı :) Herkes istediği insanı koyabilir bence :) Tabi buda seviyeli resim koymak şartı ile ! :)

Sonunda öğrendi ya Melek :D
Ayy çabuk gelse pazartesi keşke.
Bu arada teşekkür ederim düşünceniz içinde.

Sonunda öğrendi ya Melek :D
Ayy çabuk gelse pazartesi keşke.
Bu arada teşekkür ederim düşünceniz içinde.

Melek öğrendi fragmanda çıktı ve en önemlisi de kötü birşey olacak orada .. Sakın bana bilmiyorum deme :s99:

Hanımefendi kişiliği ve samimiyeti yeter :) Çok seviliyorsun bebeğim :* :* :* tocaman tocaman öpüyorum seni.. İyi ki varsın..

Hanımefendi kişiliği ve samimiyeti yeter :) Çok seviliyorsun bebeğim :* :* :* tocaman tocaman öpüyorum seni.. İyi ki varsın..

Teşekkür ederim tatlım.
Sende seviliyorsun bende kocaman öpüyorum seni :kalpliopen iyi ki varsın.

Her gördüğümde sözel yoğunluklu eğitim almamış olsam bile :sigara Recaizade Mahmud Ekrem'in Araba Sevdası romanını aklıma getirir :sigara İlk Realist romanımız kabul edilir ki ne derece doğru açıp okumadığım için bilemeyecem :sigara

Kişilik olarak yaptığım gözlemlere gelecek olursak, düzenli, temiz ve hayatı programlı yaşayan, girişken olmayan ancak elindeki imkanları da en iyi şekilde yönetebilen bir insan profili çağrışıyor beynimde :sigara

Geri