Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Anarchy online

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
Senelerden beri oynamışığım olan nice güzel hatıralarımın olduğu sci-fi tarzının tek geçtiğim oyunudur. Şimdilerde yeni grafik motoru kullanılanarak tekrardan dizayn edilmiştir. Türkçe dil desteğinin olduğunu yine zannetmiyorum. İngilizce bilen arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim. Uzun zamandır oynamıyordum umarım hala hesabım aktiftir, bir ara deneyeceğim yine. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,420
Senelerden beri oynamışığım olan nice güzel hatıralarımın olduğu sci-fi tarzının tek geçtiğim oyunudur. Şimdilerde yeni grafik motoru kullanılanarak tekrardan dizayn edilmiştir. Türkçe dil desteğinin olduğunu yine zannetmiyorum. İngilizce bilen arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim. Uzun zamandır oynamıyordum umarım hala hesabım aktiftir, bir ara deneyeceğim yine. :)

Aktif link kullanımı yasak paylaşımlarda dikkat edelim lütfen:)

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,114
Online oyunlarda wolfteam oyununu çok oynardım klan maçları falan yapardık eskiden çok güzel arkadaşlıklar edindim kardeşlerim oldu hala bile görüşürüm, bilgisayar alayım online oyun indirip oynayayım tekrardan

Orçun

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,870
Online oyunlarda wolfteam oyununu çok oynardım klan maçları falan yapardık eskiden çok güzel arkadaşlıklar edindim kardeşlerim oldu hala bile görüşürüm, bilgisayar alayım online oyun indirip oynayayım tekrardan
gerçi şimdi eski online arkadaşlıkları yok ama eskiden güzeldi yeni insanlarla tanışmak, espriler falan özellikle mmorpglerde. :)

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,114
gerçi şimdi eski online arkadaşlıkları yok ama eskiden güzeldi yeni insanlarla tanışmak, espriler falan özellikle mmorpglerde. :)
Elbette eskiden hersey şahaneydi, teamspeak vardı mesela genelde farklı odalar olurdu kendime özel alan açıp istediğim kişiler sadece girebiliyordu odaya, oyunda kız oyuncu olunca salça olmak kaçınılmaz oluyordu çok zevkli klan savaşları oluyordu rütbem baya yüksekti ama artık bilgisayarım yok maalesef yeni almayı düşünüyorum bakalım

Üst Alt