• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

ArtemiS'in Suç Dünyası

süperdi yaaa :D Kolibandı adamın dibisin sen yaa kalemin dert görmesin ucu kırılmasın e mi :D finale şu sahneye benzer bi komiklik koyar mısın yaa :D
youtube - Aykut Elmas Ceket

Hatta bak onu da öldürtebilirsin bana valla bak yaparım bunu sizin için :kiskis​

bari şunu ulu orta demiyeydin ben seni salacak yer arıyorum sen bana içeri tıkacak sebep getiriyorsun :olmaz :bant

ReyyAn bi tek sen fark etmişsin tebrik ediyorum :D ben hikayeyi okurken açmıştım müziği harika hissettiriyor :D

bari şunu ulu orta demiyeydin ben seni salacak yer arıyorum sen bana içeri tıkacak sebep getiriyorsun :olmaz :bant

Bi an nasıl gaza gelsiysem herkese öldüresim vardı ama geçti tamam sakinim :D
( Bi hatun vardı Ayy Öldüressiii var beni diyodu aklıma o geldi bak :D )
Siz o kısmı görmezden gelin :kiskis

Bi an nasıl gaza gelsiysem herkese öldüresim vardı ama geçti tamam sakinim :D
( Bi hatun vardı Ayy Öldüressiii var beni diyodu aklıma o geldi bak :D )
Siz o kısmı görmezden gelin :kiskis

:D:D evet biliyorum onu bi de bunu ağlayarak demesi işi trajikomigimsi bi hale getiriyordu :D
gaza gelme çabucak ya sende, sen uyma onlara... onlar kötüü :D:D

:D:D evet biliyorum onu bi de bunu ağlayarak demesi işi trajikomigimsi bi hale getiriyordu :D
gaza gelme çabucak ya sende, sen uyma onlara... onlar kötüü :D:D

Çok gülüyorum o hatuna bak yine gülümsedim :D
Haklısın böyle yaparak kendimi açık hedef haline getiriyorum ketum olmalıyım biraz :bant

ben oynamıyommm yaaa ben işsiz miyim millet komiser hakim doktor ben saksı mıyım bu hikayede .s.s
Kolibandı olmamış bu bana özel hikaye istiyom :honk:
gerçi assoslist olarak en son merakları uyandırmışım ama olsun özel hikaye iyidir :torpu

çabuk yaz bi de ya kalp var hepimizde :honk:

bence olay bende bitecek gençler görün bak, delilik en sağlam dokunulmazlıktır tezinden yola çıkarsak kimsenin ummadığı kişi olaraktan bi de işsiz falan olunca kesin ya tamam burda başrol benim :honk:

gerçi game of thrones gibi adam acımamış hemen kendini öldürmüş belli de olmaz ama orda da ilk bölümden itibaren jon snow reisin özel olduğunu hissediyorduk zaten :torpu

Sezen ve keroLayn arasında kaldım bende bakalım :D

şu an ikisi %50 şansa sahip zaten, en ufak bi şüphede alıcam façalarını :D
şüphe daima seni doğruya götürür tezini uygulucam :y

bence olay bende bitecek gençler görün bak, delilik en sağlam dokunulmazlıktır tezinden yola çıkarsak kimsenin ummadığı kişi olaraktan bi de işsiz falan olunca kesin ya tamam burda başrol benim :honk:

gerçi game of thrones gibi adam acımamış hemen kendini öldürmüş belli de olmaz ama orda da ilk bölümden itibaren jon snow reisin özel olduğunu hissediyorduk zaten :torpu

john dedin de duygularım depreşti :( unutulmadın riyissss... mekanın cennet olsun. hesabını verecekler hepsi. hele o velet... kücücük bacagıynan :y

sherlock ile dr.watson olduk senle

sona'yla vayne gibi olsak ?
o bu değil de senin nick bilir kişi değil miydi yaa :s36

şu an ikisi %50 şansa sahip zaten, en ufak bi şüphede alıcam façalarını :D
şüphe daima seni doğruya götürür tezini uygulucam :y

john dedin de duygularım depreşti :( unutulmadın riyissss... mekanın cennet olsun. hesabını verecekler hepsi. hele o velet... kücücük bacagıynan :y

sona'yla vayne gibi olsak ?
o bu değil de senin nick bilir kişi değil miydi yaa :s36

yeni sezon başlamadı mı ya daha ben takip edemiyorum malum yoğunum .s.s
prison break noldu yaa ne kadar kopmuşum dizilerimden, dur yarın bağlancam tekrar :dyg:

Geri