Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Artıları ve Eksileriyle Evlilik..

Futbolcu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    144
Sevgi hayata başlangıç veren, anlam veren en büyük olgudur. Hayvan sevgisi, kardeş sevgisi, dost sevgisi gibi sevgilerle donatılmışken gönlümüz, bunların içinde en anlamlı ve akılda kalan belki de eş/hayat arkadaşı sevgisidir. Diğerlerinde gönlümüze pek söz geçirme ihtimalimiz yokken, bu sevgi garip bir şekilde gelişime ve değişime açıktır.

Günümüzde evlilik, üzerinde çok durulan ve önemi münasebetiyle durulması gereken bir konu... Psikoloji, sosyoloji ve iletişimle özellikle ilgili bu konuda, belki üyeler olarak bizim de birbirimize verebileceğimiz desteğimiz, tüyolarımız, fikirlerimiz olabilir düşüncesiyle bu başlığın bu forumda olmasının uygun olacağını sanıyorum.

Sıkıntıları bastırarak, bunlardan kaçarak değil, bu sıkıntılarla yüzleşerek ve fedakarlığı da göze alarak yapılacak en hoş sohbetlere, çözümlere... diyerek başlayalım bakalım

Buyrun...

$iZoFreN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    147
Uzun zaman yalnız yaşamış bir adamın evliliğe bakış açısı ne kadar sağlıklı olur bilemem ama nacizane fikrim
paylaşım ve sorumlulukların bir anda artmaya başlıcak..
tek başına karşıladığın hayatı, belki arkasını düşünmeden attığın adımları, artık çokta kolay atamaz duruma geliceksin..
her şeyden önce evlendiğin insana karşı sorumlulukların, kendi ailenin yanında onun ailese olan sorumlulukların..
of of bindikce yük binecek omuzlarına..
akşam arkadaşlarınla uzun saatli süren koyu maç muhabbetleri olmıcak belki artık..
öyle kafana göre arkadaş buluşmalarıda eskisi gibi olmayacaktır muhtemelen..
ama diğer yandan, kendine ait bir ailen..
savruk başıboş bir hayatın yerini, düzenli bi yuvan alıcak..
belki bir süre soran o sorumluluklar bile mutlu etmeye baslayacak seni..
ama yinede bana sorarsan, şimdi bir terazide tarttımda ikisini, bekarlık iyidir be usta :)

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
Benim icin hic eksi yani yok, tek Skinti Ailenin yanina Tatile gittinmi 10 gunden fazla kalamamak benim icin:(

BlueMoon

"Dürüst İnsan Daima Çocuk Kalır"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -8
Yorumsuz günü gelirse göreceğiz

Üst Alt