• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Audi’nin A8 L modeline kablosuz şarj özelliği geliyor

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Audi’nin A8 L modeline kablosuz şarj özelliği geliyor


Alman otomotiv firması*Audi, elektrikli hibrit modeli A8 L e-tron’un artık kablosuz şarj özelliğine de kavuştuğunu resmi olarak duyurdu. Bugüne kadar akıllı telefonların kablosuz şarj edilebilmesini konuşurken, Audi’nin otomobillerinde sürücüyü kablo karmaşasından kurtararak kablosuz şarj özelliğini sunması oldukça yenilikçi bir hamle oldu.

Audi’nin A8 Long versiyonunu, Audi’nin en lüks otomobillerinden biri olarak anmamız sanıyoruz yanlış olmaz. Kablosuz şarj için Audi sahipleri özel bir şarj ünitesine sahip oluyor. Bu ünite, park yeri ya da araç şarj etmek için uygun yerlerdeki zemine yerleştiriliyor. Audi A8 L ise bu ünitenin üzerine park ettiği zaman, elektrikli otomobil otomatik olarak şarj olmaya başlıyor. Yapılması gereken tek şey, Audi A8 L’in ön kaputunun altında bulunan*14.1-kWh‘lık elektrikli motoru tam bu ünitenin üzerine gelecek şekilde aracı park etmek oluyor.

Kablosuz şarj özelliği opsiyonel donanım

Audi A8 L*için gelen bu kablosuz şarj özelliği, aracın opsiyonel bir seçeneği olacak. Bu ekstra donanımın, ilk etapta sadece ekstra donanımlarına para ödemeye daha çok hazır olan pazarlarda sunulması bekleniyor. Beklentilere göre donanım bu yüzden ilk etapta sadece ABD ve Çin pazarlarına sunulacak.

Hibrit bir model olan Audi A8 L,*3 litrelik TFSI V6motoruyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Benzinle çalışan aracın motoru tam442 beygir*gücünde. Bununla birlikte Audi A8 L sadece elektrik gücüyle yaklaşık*50 kilometrelikbir yol kat edebiliyor.*

Webrazzi
0d84a3d1081ccf17bf47c5bc4ab5c896.jpg
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
youtube sürekli Audi ve mercedes takip ediyorum. Gerçekten, bu iki firma çok kalite arabalar yapıyorlar. Tabi kalite demek para demek :D
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
audiyi çok tutmuyorum 8 L fiyatına daha klas kaliteli araclar mevcut bence ama kalitemi kalite ....

tesekkurler
 
Üst