• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bill Gates'in inadı inat!

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Microsoft efsanesi Bill Gates'in "Apple yasağı" görünüşe göre tam gaz devam ediyor!

Microsoft kurucusu Bill Gates, aile üyelerine Apple ürünleri almayı, kullanmayı yasaklayan kuralını katı bir şekilde uygulamaya devam ediyor. Bill Gates'in eşi Melinda Gates, İngiliz radyo istasyonu Radio 4'a yaptığı açıklamada, çocuklarının bazen Apple ürünleri, mesela iPhone veya iPod istediklerini ama bunların yerine Microsoft ürünleri aldıklarını belirtiyor: "iPhone yerine Windows telefon; iPod yerine Microsoft Zune... Ailenin zenginliği Microsoft ürünlerinden geliyor. Neden rakip bir firmayı destekleyelim ki?"

Gates ailesi üyelerinin Apple ürünleri kullanamadıklarını ilk kez Melinda Gates, 2010 yılında verdiği bir röportajda duyurmuştu. Artık Microsoft'un başında olmasa da inanılmaz bir medya ilgisinin merkezinde yer alan Bill Gates, görünüşe göre yasağı devam ettiriyor. Aslında haksız da sayılmaz. Geçen sene Bill Gates'in kızlarından birisi elinde "iPhone'a benzer" bir cihazla gazetecilere yakalanmıştı. Fotoğrafların basında yer almasının ardından Bill Gates uzun süre, istemeden de olsa rakip firmanın reklamına katkıda bulunduğu eleştirileriyle uğraşmak zorunda kalmıştı.

20130102032503_iphone.jpg
 
Üst