• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bu kış en çok kullanılacak saç modelleri

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Pixie kesimler: New York ve Londra gibi sokak modasına yön veren şehirlerde trend haline gelen pixie kesim saç modeli, bu kışın favorilerinden biri. Romantik ve feminen bir havası olan bu kesim, hemen her kadın da mükemmel duracaktır.

Dolgun Bob'lar: Bob ( küt) kesimli saçlar, her sezon farklı bir şekle bürünerek yeniden karşımıza çıkıyor. Bu sezon biraz daha dolgunluk kazanacak olan küt saçlar için kalın uçlu saç maşalarından yardım alabilirsiniz.

Örgüler: Kırmızı halıda bir süredir sıkça karşımıza çıkan örgülü modeller, topuzların tahtına oturdu diyebiliriz. Kadınlara feminen ve masum bir görüntü katan örgülü modeller favori.

Dümdüz saçlar: Dalgalı saçlar, kırmızı halıda bir süredir popülaritesini korusa da, düz modeller vazgeçilmezliklerini hala koruyor. Gönlümüzde büyük bir yeri olan düz saçları, katıldığınız her davette rahatça kullanabilrsiniz.

Kalın kâküller: İncecik görünen perçemlere veda etme vakti geldi! Bu sezonun iddialı saç modellerinden biri olan kalın kâküller, kadınlara nostaljik bir hava katmaya geliyor. Ancak ince bir alın yapınız varsa kalın âküllerden mutlaka uzak durun.​
 
Üst