• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Can Sızım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir fincandaki kahve gibidir hayat. Bazen tatlı bazen değildir. Önemli olan kahvenin tadı değil zaten, onu kiminle içtiğinizdir.​

saklambac.jpg

Sevgili insanlık !

Bir çocuk masumiyetiyle bir kez daha "elma" diyoruz.
Ne olur çık artık…

Hapşırdığımda; çok yaşa yerine benimle yaşa deseydi keşke..
Ben de "sen de gör" değil de,"emrin olur" deseydim sessizce..

Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...​

Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun...​

Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yüzünü göremediğim için çekilmez olsada sesini duyabildiğim için yaşamaya değer...​

Ne kadar çok seversen sev belli etmiyeceksin, sevdiğini belli ediyorsan inan çok üzüleceksin...​

Seni özleyenlerin özleminden habersiz, özleminle özletensin. Sen o özlenenler arasında en çok özlenensin. Seni görmesem de içimde hiç bitmeyecek tek özlemsin...​

Büyük aşklar ya sonsuzdur, Ya da Onsuz!.​

Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen sevebiliyor oluşuma AŞIK olurdun; (Elif Şafak)​

Üzülme üzülürüm diyen biri olmalı hayatımızda...​

Belki de bizim kaderimiz mutsuz olmaktı, başkaları mutlu olsun diye...​

Öyle çok öyle çok seversiniz ki birini.. Herkes yalan o doğru gelir size.. Eliniz kolunuz diliniz gözünüz bağlanır sanki.. İçinizde bi yer bağırsa da yapma diye susturursunuz o sesi.. Çünkü insan bi sevdiğine aldanmak ister.. bile bile...
İşte bu hallerdeyim bu aralar.. Biliyorum ama bilmiyorum bi yandan... Sadece nefesi varolsun ömrümde.. Ve yalanlar söylesin isterse.. Ben inanmış gibi yapmaya devam edeyim.. O kandırdım zanetmeye... Ama ama yeter ki gitmesin benden öteye...

O da senin gibi seviyor mu dediler,
İşte cevap veremediğim tek şey buydu...​

Geri