Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Can Yücel

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Galiba yoruldum. Herşey kadar, herkes kadar, sen kadar. 'Kendimi her kaybettiğimde, Seni de kaybediyor olmaktan yoruldum.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Nerden bileceksin! Sen hiç benimle olmadınki, ya aklın başka yerdeydi ya yüreğin.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Öyle parçalandım ki ömrümde.. Sevgi ile öfke arasında. Sevgimi öfke vurdu, öfkemi sevgi kaçırdı, İçim parçalandı arada..

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Değişmek zor; ama bazen aynı adam olmak daha zor. Hayat öyle yüklenir ki; ne kalmak istersin, ne gitmek. O durumdayım işte.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Korkulacak bir yanı yoktur aşkların, insan bütün derilerden soyunabilseydi eğer.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Ölürsem neye gam yerim ki en çok? Bi daha küfredemeyeceğime.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Aşk; kelime değil bir cümledir. Kurmak içinse, özneyle yüklem değil, iki yürek gerekir.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Sessizlikten yaratmışsa evreni yaradan; Seslerden sessizlikler yaratmaktır yaratıcılık...​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Kural bu: En çok seven, hep en önce terkedilir. Unutma; Vedalar acıtsada, bazen gitmek gerekir.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Çok çalıştım gitmeye de kalmaya da. İkiside aynı acı, İkiside rezil. Daha önce de gitmiştim ama böyle kalarak değil !

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Memnun olan yok hayatından ! Kiminle konuşsam aynı şey.. Herşeyi, herkesi bırakıp gitme isteği.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Bazen zordur dönmek yada herşeyi unutup gitmek. Anladım ki insanı en acıtan şey; sevilmediğini bildiği halde delicesine sevmek.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Küçükken annem, yerde ekmek görünce: yükseğe koy kuşlar yer derdi. Sevdiklerimizi hep yüksekte tuttuk, acaba kuşlar mı yedi ?​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Fukara bir midyeden başlayan deniz, nasıl da büyüdü mavi oldu. Oturmuş yere hanım hanımcık, ölümün ayaklarını yıkıyor.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Küfür burjuvazinin ağzında lağım çukurudur, işçi sınıfının ağzında açan çiçektir...

Üst Alt