• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Can Yücel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
~ Git demek kolay ama gittikten sonra üzüleceksin. "Eğer git diyebilecek kadar güçlüysen, hoşçakal deyip susmasını da bileceksin.​

~ Sade yazı yazarken değil, konuşurken de Hep çifte dikiş vuracaksın anlama! Dikişin biri bugün için, ama Asıl önemlisi, öbür dikiş kalacak yarına!​

~ Terzi kolların kırılsın; Gerçek de bana dar geliyor.​

~ Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın.. Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın.​

~ Kimine göre pişmanlık , kimine göre yanlışlık .. Sen ne dersen de , dünya öyle bir yer ki ; her güzelliğin sonu sadece yalnızlık.​

~ Devrimcilik gibi şairlik de inen darbeyi duyabilmektir, kaslarının liflerinde: İster copların darbesi olsun, ister bilincin...​

~ Güle Sormuşlar: Neden Dikenlisin ? - Beni Yalandan Değil Gerçekten Seven Tutabilsin Diye !​

~ Biri sana git dediğinde, kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek Git dediklerinde gittiğimde anladım

~ Belki de insan sevmeyi bilmediğinden değil, sevgisine layık biri olmadığından yalnızdır..​

~ Gül benizli isyanım! Eksi çıktıkça kanım, arta durdu bicanım. Ben ölsem ölsem bile dipdiri o.​

~ Boş boş seviyorum demekle olmaz; Göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin.. yapamıyor musun ! O zaman yoldan çekileceksin.​

~ Ben yakmasam cigarayı, sen yakmasan, o yakmasa; Yandı gitti tütün ekicileri tarlalarda...​

~ Bugün bu kuburda kokuşsam da yarın, Çiçek Dağlarında seyirtecek seyrim, değil mi ki burnumda tüten toprak kokusudur Devrim!

~ Yahu, nedir bu bendeki esrarlı ısrar? Aynı rüyaya dalarmış gibi tekrar tekrar, Yüzyıllardır seni her gördüğümde çıplak, Yeşeren gözlerimden düşer oluyor bir yaprak.​

~ Anladım ki aşk; Her iki tarafı da mağdur eden, Yürekte izinsiz gösteri yapan mutluluk karşıtı bir eylem.

Geri