Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Can Yücel

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Milyonlarca yıldır süren ve milyarlarla süründüren insanlığı, bu babaerkil düzen gidip anababakıl düzen gelmeli.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Hayatına girmek isteyene, tam zamanında açmalısın kapını ! Ve tam zamanında çıkarmalısın, sevginden şımarmaya başlayanları.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Can yücel'e sormuşlar; Neden hep babanıza şiir yazıyorsunuz ? Üstad vermiş cevabını ; Anneme olan sevgimi yazacak kadar şair değilim...​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ İçeriden ve dışarıdan geliyorlar, kimisi böyle ölü, kimisi dipdiri.. Dışardan ve içerden geliyorlar umudumuzun çocukları.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Kahvaltıdan da önce sigaraya sarılmak şart olmazdı belki de, dev bir özlem dalgası meydan okumasaydı eğer.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Herşeyin kadar değil, değeri kadar seveceksin. Çünkü beklentin ne kadar çok olursa, o kadar kırılırsın.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Gitmek unutmak değildir sen bunu çok iyi biliyorsun. Aklımda gözlerin varken, sen buna gitmek mi diyosun?​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Hayattan aldığım en büyük ders: Sevgisiyle karşında sapasağlam duramayan birine, asla yaslanmayacaksın.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Unutma; Onu artık unuttum demek, bir kez daha hatırlamaktır aslında.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Bir hayli kırgınım. Beni anlamadığın kelimelerin, aslında her şeyi anlatıyor oluşlarına kırgınım.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Çok sahiplenmeden seveceksin mesela. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hemde hep senin kalacakmış gibi.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Ne sahip olduğundur hayat, ne de umdukların bunca zaman. Yüreğin kadardır hayat! 'Seviliyorsan renkli, seviyorsan Siyah Beyaz.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Gerçekten seviyorsan hiçbişeyi mazeret etmeyeceksin. Gerçekten seviyorsan eğer sonuna' kadar değil, 'sonsuza' kadar seveceksin.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Aklında bulunsun sevgilim; sen beni kandırmadın, ben inanmayı seçtim.​

Üst Alt