Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Can Yücel

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Kendi elinle kazdığın kuyuya, aşk, ufacık bir taş atmaktır. Gürültüsü büyüyünce sessizliğin, marifet, yosunlar gibi susmaktır.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Tek başına ayakta durabilecek kadar güçlüysen, yanında tutanlar varmış, Neden hiç yalnız kalmadığını anladım.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Yaşamayı bu soğumuş cehennemde, ölü bir dost gibi içim titreyerek değil sade, yaşamayı yaşamak istiyorum!

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Geldiğin kadar değil, Göründüğün kadar mutlusun. Ve sakın unutma; Gittiğin kadar değil, Hakettiğin kadar unutulursun​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. Yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse...​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa, tek bir söz söyleyebilirsin: Sen bilirsin.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Evet Sevgili, Kim özlerdi avuç içlerinin ter kokusunu, kim uzanmak isterdi ince parmaklarına, mazilerinde görkemli bir yaşanmışlığa tanıklık etmiş olmasalardı eğer!!​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Bu kızmış taşlar,demirler ve dikenli teller arasında, sevgilim, böylesine bir umut çiçeği çorak gözlerimde açan hayalin.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Öyle sevmelisin ki beni; bırakıp giderken hayatı, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde. Birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Utanılacak bir şey değildir ağlamak, Yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Ölürcesine isteyen beklemez sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Bilmelisin ki . Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Uykusuzluklar yıkıp geçmezdi, kısacık kestirmelerin ardından, dokunulası ipek ten bir o kadar uzakta olmasaydı eğer.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Gidene söylenecek söz yok, sevse zaten gitmezdi; ama gelene de pek sevinmemek gerek, çünkü o da başkasından geldi.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Methetmek gibi olmasın kendimi ama: Yaşamım benim, en güzel şiirim!​

Üst Alt