• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Can Yücel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
~ Ekmeğe zam, tuza zam; doğruyu söyleyene dam.​

~ Bizimkisi bir aşk hikayesi değildi. Aşk'tı bizimkisi, gerisi hikayeydi ...!​

~ Aşk da önemli olan aynı elleri tutmak değil, Bi ömür hiç bırakmamaktır.​

~ Kimi ölüler bize ne kadar yakın,Yaşayanların birçoğu ne kadar da ölü.​

~ Bedenin yükünü ayaklar taşır, ruhun yükünü yürekler.​

~ Anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel, namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer..​

~ Birine verilecek sevgin yoksa, Ona ümit dolu gözlerle bakma!​

~ Gün gelir bu işe bu millet de şaşar, tam kurşun işlemez deminde karanlığın, bir ateş böceğidir başlar.​

~ Özür dilemek değil affet beni diye haykırmak istemekmiş pişman olmak. Gerçekten pişman olduğumda anladım…

~ Uslu ayaklarla başlamış yolculuk Yürünmez öyle, bazen durulur,Ve iner erenler katına yorgunluk; Kapanır sükun üzre kitaplar.​

~ Yalnızlık öylesine bir çizgidir iki nokta arasında kestirme Kahveyle ev Ayakların seni yürür Sen ayaklarını yürürsün. Bağrına bir sancı yapışır Düşersin yere, kaldırırlar Bakarsın yüzlerine insanlar! Demek ki sen hala aşıksın!​

~ İnsanı herhangi biri kırabilir; ama bir tek sevdiği acıtabilirmiş.​

~ Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.​

~ Ha gözlerinle müezzini aramışsın boş şerefede Ha Ankara'daki madara yöneticileri! Onlar da bulmuşlar birer Amerikan mikrofonu Oturdukları yerden okuyorlar ezanlarını.​

~ Ölüm tarafından asla asimile edilmemiş bir yurttaşınız olarak, dayanıyorum dayanışma kapınıza, 'yaşasın özgürlük' diye haykırarak.​

Geri