• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Can Yücel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
~ Birini ne kadar çok seversek hayat onu bizden o kadar çabuk alıyor.​

~ Aslında bir kültabağıdır dünya; içine bir güneş bastırılmış, Amma da izmarit ha..!​

~ Biliyorum suçluyum razıyım cezama Çalmadım öldürmedim ama Daha kötüsünü yaptım Na'aptım biliyor musunuz reis bey Tuttum insanları sevdim.​

~ Kuzu gibi olun diyorlar: Büyüyüp ortaya çıkınca, Koyun gibi gütmek için sizi.​

~ Yazdığı bir şiir, bir yazı. İşi mi ne? Silmek elbet karayazıyı.​

~ Bazen dur demek yetmez gidenin arkasından! giden mecbursa gitmeye ve sen mecbursan kalmaya hiç bir söz yetmez.​

~ Aşkları da ayakkabılarınız kadar itinayla seçmezseniz, tıpkı ayağınızda olduğu gibi yüreğinizde de NASIR oluşabilir...​

~ Yüreğinde aşk olmadan geçen hergün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.​

~ Ben gidiyorum dediğimde, 'gitme' diyen birini değil, Ben de geliyorum, yalnız gidemezsin! diyen birini istiyorum...​

~ Senden ayrılınca anımsadım Dünyanın bu kadar kalabalık olduğunu …​

~ Günün aydın, akşamın iyi olsun' diyen biri olmalı, bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda!​

~ Unutma! Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın biri seni bulacak. Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan biraz ürkeceksin. Ne kadar dirensen de nafile insansın sonuçta Seveceksin.​

~ Uğruna bir şeylerden vazgeçeceğin insanı bulmak kolay; ama hiçbir şeyden vazgeçmek zorunda kalmayacağın insanı bulmak asıl olay.​

~ Tekliyor işte çağın çarkına okuyan çark Ve durdu muydu birgün bu kör, avara kasnak Bir zincir yitirenler bir dünya kazanacak Sen de o dünyadansın sınıfın bil safa gel Hava döndü işçiden, işçiden esiyor yel...​

~ Biliyorum suçluyum ve razıyım cezama. Çalmadım öldürmedim, Ama daha kötüsünü yaptım. "Ne yaptım biliyor musunuz ? Tuttum insanları sevdim...​

Geri