Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Can Yücel

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Kadınlar doğurdular beni bağıra bağıra, yine onlar öldürecekler beni aşktan bağırta bağırta.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira! Kelimeleri yanyana getiresim yok kendimi anlatmak için. Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek için. Hiç söylenmemiş sözler duymaya ve yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var. Yetmiyor bildiklerim...​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Yeter bee! İstemiyorum artık kimseyi yanımda.. Her gelen biraz daha acıtıp gidiyor nasılsa.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Hayatımdan gitmeyi tercih edenler için dönüş seferleri sonsuza dek iptal edilmiştir.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Keşke tanışmamıza hiç fırsat olmasaydı , Ve seni hayatıma şeker misali karıştırmasaydım...​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Gitmek gerekir bazen.. fazla yormadan, daha çok bıktırmadan.. eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Bazen her şeyi unutup sadece sımsıkı sarılmak istersin; ama bir şey hep engel olur. Nedir o biliyor musun ? Gurur.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler ne de geceleri... ışıldayan yıldızlar .. En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Ne yaman, zor imiş yonca yolması Bizim memlekette adam olması.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ O çocuklar, O yapraklar , O şarabî eşkiyalar, Onlar da olmasa benim gayrı kimim var?​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Üç harf yanyana kaç şekilde gelir bilir misin? Aşk dersin.. Sen dersin.. Ben dersin.. Sen, ben biter; biz dersin. Gün gelir git dersin.. Peki dur kelimesinden haberdar değil misin? Dur demeyi bilmez misin? Git demek kolay, dur diyebilecek kadar yürekli misin?

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Yaşadıklarını kâr sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Sana ihtiyacım var, gel ! diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım. Biri sana git dediğinde "kalmak istiyorum" diyebilmekmiş sevmek, "Git" dediklerinde gittiğimde anladım .​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ İnsanın olabileceği boyuta engel olan ne kadar unsur varsa ben buna öfke duyuyorum..!​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Ne hayır gelir öğüttüğü undan, sunmadığı somundan taşıma suyla dönen değirmenin.​

Üst Alt