• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Can Yücel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
~ Hani iftar vaktine yakın susar ya insan,yokluğun o denli yakıyor beni.Söyle ne. zaman okunur bu ezan, bir yudum su gibi özledim.​

~ Bedenin yükünü ayaklar taşır, ruhun yükünü yürekler...

~ Gözün arkada kalacaksa marifet değildir gitmek.​

~ Ona öyle nasıl bağlandın dediler. Ben değil o bağladı dedim.​

~ Ne kadar zordur aslında sevipte seviyorum diyememek. Görüp görmemezlikten gelmek, yaşadığını bilipte benim için öldü demek.​

~ Aşk, sabahlara kadar uyumamak değildi aslında. Her sabah uyandığında, yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına..!​

~ Sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine. Hatta sarılamamaktır utançtan, Çünkü utanmaktır sevmek aslında.​

~ Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.​

~ Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.​

~ Düzen bu: Kadın ağlar, erkek bakar. Kadın duyar, erkek duymaz.. Kadın sorar, erkek susar.. Kadın gider, erkek içer.​

~ Sen şimdi yazdığım şiirleri kendi üstüne alınıyorsun değil mi sevgili? Sana kafiyeli cümleler fazla gelir! Satır aralarındaki boşluklarda oyala kendini.​

~ Cümlemiz cümle değildir, Çoğumuz bir kelime bile etmez, Ümmidir kendileri,
Bakmayın aydından saydıklarına!

~ Kırılmasın diye üzerine titrerdim. O hep üşüyorum sanırdı.​

~ Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman, meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır yaralamasaydı eğer.​

~ Yoksul düşmezdi yıllanmış şarap tadındaki şiirler böylesine, kulağına okunacak biri olsaydı eğer..​

Geri