Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Cemal Süreyya Sözleri

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Yağmur oLsan binLerce damLa arasından buLur tutardım seni . Çünkü korkarım; toprak aLdıgını vermiyor geri. . .!​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Ertesi gün sana kavuşmayacağım için, uyumadığım geceler var benim..​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Son çırpınışımdın sen insanlar arasında , Keşke yalnız bunun için sevseydim seni.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Gerçekten seven insan hiçbir şeyi mazeret etmemeli. Seviyorsa söyleyebilmeli, söyleyemiyorsa sevmiyordur bitti...​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Ben nerde bir çift göz gördümse, tuttum onu güzelce sana tamamladım, sen binlerce yaşayasın diye yaptım bunu.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Uğraşamayı bırak artık dünle ve dünündekilerle. Bir de hep yanında olanlarla yarına bakmayı dene.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Gözlerinden uyku akan bir taksinin içindeyim, geçip gidiyorum bütün hayatımı da seni de…​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Bazen öyle yorar ki aşk insanı, bıktırır hayattan.. Ve kapayınca gözlerini birdaha açmak istemez insan.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Gölgene bak, beni anlamak istiyorsan; O kadar yakın, ama sana asla dokunamayan.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin.. Sonra diyorum; söyleyince ne olacak, sus bitsin.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Annem gözyaşları için ekmek kırıntısı gibi değerlidir derdi. Üstüne basıp geçenlerin çarpılışını görmek için bekliyorum seni.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Git' diyorsun da olmuyor işte git demekle, her şeye rağmen gidemiyor insan.Ben de sana 'sev' diyorum mesela.Sevebiliyor musun?​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Bir kadını ortadan ikiye böl. Yarısı annedir, Yarısı çocuk. Yarası sevgili ...Yarası Aşk.. Duyanlar bunu bilmez, Görenler anlamaz bunu ! Yarısı rivayettir, Yarası gece.​

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Göz göze gelebilirseniz, ipi kopmuş bir uçurtma, hızla uzaklaşır bakışlarından.​

Üst Alt