• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dalgalı saç ve doğal makyaj hayat kurtarır

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Dalgalı saç ve doğal makyaj hayat kurtarır



Uzun saça örgü detayı

Uzun saçlılar için de önerilerde bulunan Uğur Alev Yılmaz, at kuyruklarının ve örgü modellerin bu kişiler için daha kalıcı olacağına değiniyor: “Uzun saçlar, doğal şekilde toplandıklarında güzel görünür ve tüm gün bozulmaz. Orta uzunluktaki saçlar da yarım toplanabilir ya da örülebilir. Bu süreçte en önemli konu, yüz şeklinize, saç cinsinize ve boyunuza göre yapacağınız modeller. Bu tür seçimler sizleri mutlu hissettirir.”

Koruyucu ürünler önemli

Saçlarınızın güzel görünmesi için öncelikle, saç cinsinize uyum sağlayacak saç modellerinden birini tercih etmelisiniz. Yaz aylarında saçların kabarmasını ve elektriklenmesini önlemek için koruyucu ürünler kullanılmasını tavsiye eden Uğur Alev Yılmaz, böylece saç modelinizin daha uzun süre düzgün kalacağını belirtiyor.

Makyajınızı abartmayın

Güzel görünmek için natürel bir makyaj yapılması gerektiğini söyleyen Melis İlkkılıç, ciltteki yağı kontrol edecek bir baz kullanılması gerektiğini belirtiyor ve “Baz, formülünde su bulunan ama yağ içermeyen bir nemlendirici olabilir. Fakat cildiniz bronzlaşmışsa, sadece BB krem kullanmanız yeterli olur” diyor.

Yüzünüz çamura dönmesin

SICAK havada pudra kullanımını önermeyen Melis İlkkılıç, bu tür ürünlerin cilt gözeneklerini tıkayacağının ve terlemeyi artıracağının altını çiziyor. Abartıdan uzak, toprak tonlarındaki bir makyajı uygulamanın daha ideal olacağını belirtiyor.


 
Üst