• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Damsız girilmeyen mekanlara dam yardımı yapar mısınız?

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
2 Ara 2012
Konular
198
Mesajlar
1,155
MFC Puanı
440
Şimdi durum şu, bir denizci olarak dünyanın neresine gidersem gideyim eşi benzerini bir başka yerde göremediğim damsız girilmez muhabbeti, hani ahlak bekçiliği vs yapıcaz diye insanlara giyimi yüzünden tekme tokat atan zihniyet var ya bu da kısmen aynı mantalitede bir uygulama. Yani bir akşam eğlenmeye çıkıyorsunuz ya da bir arayışınız var fakat gidilebilecek 10 mekandan 9u buna izin vermiyor, hatta bugüne kadar hayal kahvesine ne zaman motorla gidersem gideyim girebiliyorken motorsuz gittiğimde giremiyorum?

Bende işte bu çaresizlik zamanlarında yoldan rast gele birilerini çevirip içeri girmeme yardımcı olup olamayacaklarını soruyorum, maalesef tablo iç karartıcı, tüm nezaketime ve tatlılığıma rağmen küfür edip tersleyen mi ararsınız, arkadaşımı bırakıp gelicem diyip 45 dakika gelmeyen (beklemiştim) mi yoksa alaya alıp eğlenip geçip giden mi? Bugüne kadar 100 kişiye sormuşumdur bu soruyu belkide ve yalnızca 4 tanesi olumlu geri dönüş yaptı ve maalesef o 4 kişide yabancıydı... Peki içeri girdik de ne oldu yedim mi? sarkıntılık mı ettim? Hayır, isteğe göre bir şeyler ısmarladım sonra o eğlencesine baktı ben eğlenmeme... hatta içlerinden birlikte vakit geçirmek eğlenmek isteyenler dahi oldu, güzelce eğlendik, tanıştık ve gecenin sonunda herkes yoluna gitti... kimisi sadece içeri girmeme yardım edip daha sonra oradan ayrıldı vs...

Soru şu, Size birileri böyle bir talep ile gelse cevabınız ne olurdu?


  • 0f0d047b-4bfa-4086-b6e5-77eb9971a1be.gif

 

AnqeL

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
19 May 2017
Konular
80
Mesajlar
299
MFC Puanı
40
Benim yaklasimimda olumsuz yönde olurdu..Zira karsimdakini tanimiyorum, ve bana yabanci birisi. Hic tanimadigim birisine dam yardimi asla yapmam. Onyargi demeyelim biz buna.. sonucda karsimdaki nasil bi insan bilmiyorum. Katilmi, hirsizmi kötü birimi yada iyi birimi. Risk yerine kafamin rahatligina bakarim..dilin kemigi yok nasil olsa. Iceri giripde basima dert olacagina, hic bulasmam daha iyi. Belki karsimdaki iyi biri olabilir. Ama yinede %50 dir bu durum..
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
araf bu soruyu senin sorduğuna inansım gelmiyor ..

dam konusuna gelince saçma ben bugune kadar dam yuzunden geri cevrilmedim he cevrilicek halde olduğum gunler o mekanlara gitmedim .. biri ile tanısmak için bir mekanda olmana gerekyok

hala anlamadığım bu soru şakamı sen ciddensordunmu?
 
Üyelik Tarihi
8 Eki 2016
Konular
91
Mesajlar
1,905
MFC Puanı
1,220
Acaba Araf da Onurcan gibi başkası adına mı sormuş soruyu diye merak ettim. Bugün karşılaştığım 3. ilginç konu.
cevabım belki başka bi evrende yaşıyor olsaydım evet olabilirdi fakat bu dünyada hayır. Meşrebime uygun düşmez.
 

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
2 Ara 2012
Konular
198
Mesajlar
1,155
MFC Puanı
440
Yahu ben sordum ben:)
 
Üyelik Tarihi
11 Haz 2017
Konular
22
Mesajlar
1,745
MFC Puanı
3,420
Hayır yapmam. Zaten bu kuralda saçma bir kural..
 
Üst