• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Deli para

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Başkan Aziz Yıldırım'ın da gece-gündüz bizzat çalıştığı kampanyada kulübe günde ortalama 400 kişi üye oluyor. Bu hasılat, bir maçın bilet satışından bile elde edilemiyor

Cezası biterek aylar sonra tribünde (Gaziantep) maç izleyen ve takımın 5-0'lık galibiyetiyle coşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 1 Milyon Üye Projesi'nden gelen haberlerle ise iyice keyiflendi. Fenerbahçe Kulübü, bu projede günde ortalama 400 üye alıyor ve yaklaşık 800 bin ila 1 milyon TL kazanç sağlıyor.

MAÇ HASILATLARINI GEÇİYOR
Seyirci sayısı düşen sarı-lacivertliler, bu hasılatı bir maçın bilet satışından bile elde edemiyor. Kampanya kapsamında Fenerbahçe'ye üyelik ücretleri temsilci üyelik için 2 bin, kongre üyeliği için ise 10 bin TL. Üyeler, 50 TL de yıllık ücret ödeyecekler. En çok başvuru temsilci üyelik için yapılıyor.
ÖDEMELER DE BU KAYNAKTAN
Fenerbahçe yönetimi, futbolcuların tüm alacaklarının yanı sıra birçok gider kalemini gelen bu kaynaktan karşılışor. Kulüpten hiçbir futbolcunun maaş ya da prim alacağı bulunmuyor. Bu kaynağa güvenen yönetim, önümüzdeki sezon büyük bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor. Kampanya dolayısıyla kulübün kasasına girecek parayla takım gençleştirilecek ve dünyaca ünlü yıldız isimlerle sözleşme yapılarak, Avrupa arenasında iddialı bir takım oluşturulacak.
 
Üst