-Siyah-
Kayıtlı Üye
- Forum Yaşı
- 4 Yıl 6 Ay
- Mesajlar
- 42
- Tepkime puanı
- 490
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tarz bi yanlızlığı the big bang theory dizisinde rajesh karakterinin bir eline oturup uyuşturması ve diğer eliyle uyuşmuş eli tutarak, başkasıyla el ele tutuştuğunu hayal etmesinde görmüştüm![]()
aramıza hoşgeldin siyah umarım güzel vakit geçirirsin.)
leonard için şanslı desek daha doğru olureee herkes bir leonard değil ?
yalnızlığa çare bulduk onuda beğenmiyorsun amaa)
Evet haklısın ne söylemek istediğini anladım. Ama konu pesimistse herkes kendince kişiselleştirir kendi yorumunu yapar, benimde yaptığım o çokta önemli değil yani ? kalabalığın içindeki yanlızlık tercihtir ya çok arabesk bir yaklaşım ?
Kahve konusuda aynı şekilde, dostluğa vesile olmasına bir itirazım yok zaten basit bir konuda öylesine bir şeyler söyledim ciddiyetle yaklaşmadım konuya espriler falan filan işte yoksa tabiki bize ne gemiciden kahveciden ?