• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşün ki O Bunu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok alınmadın da böyle dedikodunun tadı çıkmiyo bilin mi:D kim düşüncek acep diye merak ediyo halk:s34:

Sen tarafından yokluğuna uyanmak zorunda bırakıldığım kaçıncı pazar bu?

Düşüncelerinde kim varsa onlara güzel dileklerimi ileteceğim :D kim bilir nerde ne yapıyorsun

Seni Seveceğim Ama sen bunu asla BiLmeyeceksin..!
(@Sezen kurcalamazsa tabi:D )

Kızları tavlayacak fiyakalı Sözler söylüyosun :D
Allahtan seni tanıyorum

Tamam git, ama ne olur çağırdığımda sesimi duyamayacak kadar çok uzaklaşma benden.

Solmasın sakın aşk çiçeğimiz

İsim yazın gurban olam:D kim düşünsün diye yazıyonuz anlamim:D yormayın şu yaşlı kadını:D @Pisadam oyunun yeni kuralı "isimde yazılsın " diye değiştirilmesini talep ediyorum:D

Bence de sana dedikodu çıkmıyor :D O değil burada yazılanları toplasam roman yazarım ne çok dolmuş bizim forum insanımız Allah O'nlara sabır versin :D

Eyüpteyim.İftarda yemek ısmarlayacak olan var mı?

Pisadam hic deme patroncum :s70:kim kime ne demiştir diye düşünürken aklım cingene pazarına dönüyo kurtar beni :f22:du hele senin de deşeyim bu oyunda neler dediğini :D kitabın kapağına onları yazarsın:f24:

@Pisadam hic deme patroncum :s70:kim kime ne demiştir diye düşünürken aklım cingene pazarına dönüyo kurtar beni :f22:du hele senin de deşeyim bu oyunda neler dediğini :D kitabın kapağına onları yazarsın:f24:

Ben toplasan ya 2 yada 3 yazmışımdır oda hani O dediğimiz illa sevdiğin falan olmasına gerek yok akrabana arkadaşına da sayabilirsin bende öyle yapmışımdır herhalde ;p

Geri