• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşün ki O Bunu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankete katılmak çok zevkli ?

Bu derece önemli olduğunu düşündüğün konularda yanlış kişilere yanlış zamanlarda sorular soruyorsun.
Bazı şeylere de çok fazla geç kaldın.

Nereye kadar sürecek ....
Hayat yeterince kısa değil mi?

turgut uyar ın dediği gibi. başının ağrısı beni görüncedir, baktıkça yalnızlığın gelir aklına.

@Anduril öncelikle insancalığınıza ve o pek kıymetli hisseden kalbinize çok teşekkür ederim.

@Anduril öncelikle insancalığınıza ve o pek kıymetli hisseden kalbinize çok teşekkür ederim.
Rica ederim sevgili @Brida, düşündüklerimi gözlemlediğim kadar yazmak istedim.
İnsanları gözlemlemeyi; farklı durumlar karşısında sergiledikleri davranışları, yaptıkları miniklerden, seçtikleri kelimelerden, verdikleri tepkilerden onlar hakkında kendimce tahmin bulunmayı seviyorum. Konu da buna uygun olunca düşündüklerimi dile getirmek istedim.
Ki söylediklerime de yorumumdan ziyade yazılarınızdan aklımdan kalanların mini özeti olarak değerlendirmek daha doğru olur diye düşünüyorum...
Güzel sözleriniz ve zarif cevabınız için ben de çok teşekkür ederim.
Sevgiler...

şu an lavanta çayı içiyorsundur kesin, beni de alistirdin ama memnunum esasen. nefis bir lezzet.​

Canım sıkıldı dikkatsiz sürücü gözlerimin önünde yavru kediyi ezdi. Ellerimde can verdi yavru kedi .

"Ve seni, benim hayatıma uğratan kaderin de vardır bir bildiği..."

Geri