• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ece Mumay Kimdir - Ece Mumay Biyografisi - Ece Mumay Hayatı

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
Ece Mumay Hayatı,Ece Mumay Kimdir, Ece Mumay Biyografisi


Ece Mumay’ın Youtube kanalında gösterdiği performans müzik piyasasının da ilgisini çekti. Youtube kanalı 20 milyonu aşkın görüntülemeye ve 130 bin aboneye ulaşırken, Youtube’un Türkiye’de en çok tıklanan üç isminden biri oldu.

ŞUBAT AYINDA ALBÜM BEKLENİYOR

Çok sayıda albüm teklifi alan genç yorumcu, 18 yaşını doldurduktan sonra 4 ay önce müzik piyasasının önemli şirketlerinden Pasaj Müzik’le anlaştı. Çoğunluğu kendi bestelerinden oluşacak albümün çalışmaları sürüyor. Şirketin yeni yılın ilk ayında bir single ve şubat ayında albüm çıkarması bekleniyor.

“DOĞRU YOLDA OLDUĞUMU ANLADIM”

Müziğe 8 yaşında gitar çalarak başlayan Ece Mumay, İTÜ Konservatuarı lise bölümünde 3 yıl okuduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na geçerek lise eğitimini tamamladı. Bu yıl İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Gitar Bölümü sınavlarını kazanarak üniversiteye başladı.

Profesyonel müzik yaşamına atılmayla birlikte eğitiminin aksamayacağını ve önceliği her zaman derslerine vereceğini belirten Ece, “Yaptığım işe ve beni dinleyerek destekleyenlere her zaman saygı duydum. Müziğe başladığım 8 yaşından beri sürekli üzerine bir şeyler koyarak ilerlemeye çalıştım. Gelen tepkilerinden doğru yolda olduğumu anladım” dedi.

Çalışmalarında ailesinin büyük destek verdiğini ifade eden Ece Mumay, “Müzik yaşantımda yeni bir yola giriyorum. Profesyonel müzik yaşamım başlıyor. Artık bana ilgi gösterenlerin desteğine daha çok ihtiyacım var. Pasaj Müzik’le anlaştım. Yaklaşık 4 aydır stüdyodayım. Gece gündüz çalışıyoruz. Konservatuvar derslerimi ihmal etmeden tabii” şeklinde konuştu.​
 
Üst