OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
2-3 Soğan
Biraz Karabiber
1 tane taze yeşil Soğan
Biraz Tuz
1 tane kuru ekmek
2,5 Kaşık Sanayağ
Biraz Kekik
1 lt kadar Et Suyu
Soğanların kabuklarını doğrayalım.
Tencerede sanayağımızı eritelim.
Soğanları içerisine aktaralım.
Taze soğanlarımızı ince ince doğrayalım.
Ekmekleri dilimleyelim.
daha sonra servis yapabiliriz.
Taze soğanlarımızla kuru ekmeğimizi Çorbamızın yanında da servis edebiliriz.
konusunda her zaman en iyi tarifleri paylaşmak için elimizden geleni yapmabildiysem ne mutlu bana.
Teşekkür ederim, afiyet olsun
Biraz Karabiber
1 tane taze yeşil Soğan
Biraz Tuz
1 tane kuru ekmek
2,5 Kaşık Sanayağ
Biraz Kekik
1 lt kadar Et Suyu
Soğanların kabuklarını doğrayalım.
Tencerede sanayağımızı eritelim.
Soğanları içerisine aktaralım.
Taze soğanlarımızı ince ince doğrayalım.
Ekmekleri dilimleyelim.
daha sonra servis yapabiliriz.
Taze soğanlarımızla kuru ekmeğimizi Çorbamızın yanında da servis edebiliriz.
konusunda her zaman en iyi tarifleri paylaşmak için elimizden geleni yapmabildiysem ne mutlu bana.
Teşekkür ederim, afiyet olsun