• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkeklerin Tercih Ettiği Kadınlar!

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Türk erkeklerinin eşlerinin kendilerinden daha fazla para kazanmasını istemediğini düşünüyoruz. Bir internet sitesinin yaptığı araştırmaya göre erkekler eşlerinin veya sevgililerinin kendilerinden daha fazla para kazanmasından rahatsız olmuyor. Hatta onlarla gurur duyuyorlar.

Anketin sonuçlarına göre erkekler eşlerinin iş hayatında aktif rol almalarını istiyor. Erkekler eşlerinin kendilerinden daha fazla para kazanmasının bir önemi olmadığını söylediler. Ankete göre bu durumdan guru duyan erkeklerin sayısı da oldukça yüksek.

Eşlerinin kendilerinden daha çok para kazanmasından rahatsız olan ve buna izin vermeyeceğini söyleyen erkekler oranı %10 da kaldı.

Anket erkeklerin çalışarak ailesine maddi katkıda bulunan kadınları daha çekici bulduğunu da ortaya çıkarıyor. Çalışan kadın erkeklerin gözünde kuvvetli kadın demek. Çalışan kadınların daha sağlıklı ve bakımlı olmaları da bir diğer etken.
 
Üst