• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Esila ve aşkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sade konuyu acan korksun :D hem EsiLa asıl bana bişey demez ::D du nerede bi bakayım su kıza :s94

EsiLa nın patronu cekmiş atmış çalısmıyor pusuda bekliyo diye atılcak işden haberi yok şaşkın :D

y5WqDn.jpg

o karşı apartmandaki erkek çapkının önde gideni çıktı , canlarım :can onu sevmekten vazgeçtim şimdi kasapın oğluna taktım boş mideyle aşk olmuyormuş anladım :s31 ama ben size kaç kere dedim Sade cim imkansızlık aşklarımı deşifre etmeyin diye , :s15

Sezen kes sesini !! Sade yastığın altındasın görüyorum seni çık dışarı.!!:s72
funny-cat-gif-animation-419.gif

yuhhh rekor kırmış hemen 167 görüntülenme , sizi çiğ çiğ yiycem ben yaa:s72 başlığıda öyle bir seçmişki yani görünce insanın kalp atışları hızlanıyor cadı yaaa:can

yuhhh rekor kırmış hemen 167 görüntülenme , sizi çiğ çiğ yiycem ben yaa:s72 başlığıda öyle bir seçmişki yani görünce insanın kalp atışları hızlanıyor cadı yaaa:can

Ne yapim canımmmmmm huyum kurusun :s7

o karşı apartmandaki erkek çapkının önde gideni çıktı , canlarım :can onu sevmekten vazgeçtim şimdi kasapın oğluna taktım boş mideyle aşk olmuyormuş anladım :s31 ama ben size kaç kere dedim Sade cim imkansızlık aşklarımı deşifre etmeyin diye , :s15

Sezen kes sesini !! Sade yastığın altındasın görüyorum seni çık dışarı.!!:s72
funny-cat-gif-animation-419.gif

EsiLa'm resim çıkmamış hızlı resimden şeettiriverdim. (:

Esila ve aşkı vayhhh be ne aşklar yaşanıyorda haberim olmuyormuş :D

Bu arada hepinize selamun aleyküm
Sezen EsiLa Sade Lydia ArtemiS Vaveyla Kolibandı ReyyAn
Eylul StigmatA ZeiBack AlcatrazZ Deep :kedi LaiLa'mmmMMMM s3rdar abi

benimkisiler hepinize toptan buradan selam vereyim dedim(:

A.selam LiyA Mmmmmmmmmmmmmmmm aşkımcım :kalp: EsiLa ne ara aşk yaptı biz neden bilmiyoruz?

Sorma LaiLa'm bende bilmiyordum :kiskis işlerim yoğun erken giremiyorum foruma
benim yokluğumdan istifade etmiş sanırım bizim kızı kapmış birisi :D
Öz bacım Sade olmasa benim de haberim olmayacak :kiskis

Geri