• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Esila ve aşkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
EsiLa cım sen boşver karsı çapkın kediyi :DKasap Nuri nin kedisi daha zengin hergün ciger yiyo :D güller gibi yaşarsın bir elin ciegrde digeri böbrekte :D hem kasap Nuri kedisini alana bagırsak dolayacakmış beline dügünde :D imkansız aşkını deşifre etmedik ki vazgec bu sevdadan diyos sana sadece iyilikde yaramıyor nankör kediyeee:s94

Kolibandı bacanak hazırla gerdanlıgı dügün var kardona kalkpta kıytırık ceyrek takacak delsin herhalde :D
maşallah gelin kızımıza da :D

m6bNQV.jpg

Kolibandı turşusunu mu kurcas kızın evde kaldı zaten :D homidi gırtlak ,püfüdü kandil, tomba yatak, ye iç yat baska bişey yaptıgı yok :D hazır bulduk parası cok aklı yok bir damat :D agırlıgınca altını suudi kralı bile veremes bu kıza yahuu :D

EsiLa cım sen boşver karsı çapkın kediyi :DKasap Nuri nin kedisi daha zengin hergün ciger yiyo :D güller gibi yaşarsın bir elin ciegrde digeri böbrekte :D hem kasap Nuri kedisini alana bagırsak dolayacakmış beline dügünde :D imkansız aşkını deşifre etmedik ki vazgec bu sevdadan diyos sana sadece iyilikde yaramıyor nankör kediyeee:s94

Kolibandı bacanak hazırla gerdanlıgı dügün var kardona kalkpta kıytırık ceyrek takacak delsin herhalde :D
maşallah gelin kızımıza da :D

m6bNQV.jpg

Kız EsiLa bu ne şıklık nereden giyiniyorsun?
Kıskandım ya hu :D Sezen imaj koçum olur musun? Bende böyle şık olmak istiyorum :D

Kolibandı turşusunu mu kurcas kızın evde kaldı zaten :D homidi gırtlak ,püfüdü kandil, tomba yatak, ye iç yat baska bişey yaptıgı yok :D hazır bulduk parası cok aklı yok bir damat :D agırlıgınca altını suudi kralı bile veremes bu kıza yahuu :D

Anlamam ben turşusunu kurarız o altınlar gelecek :s5

[SIZE="2" LiyA mm günaydın canım benim :kalp herkeslere günaydınn

Siz hal den domates mi alıp satıyonuz kime sordunuz beni verirken ? benden izin aldınızmı ? başlıkta neyin nesi adama yazık değilmi başlık benim hakkım kimseyede yedirmem :D Sezen o gerdanlığı hangi işportacıdan aldın bebeğim? abriz ben imitasyonum diye bağırıyor ! :D Kolibandı kardom ? beni versinler ellere seni vursunlar !! bana sevdanın yolları size kurşunlar !:D LaiLa mm sende düğüne boş gelmezsin demi cnm ? LiyA m da trabzon seti takar balım kıyamaz bana :kalp Sade m zaten bana takacağını taktı:cikcikbende ona takacam :s42:gege gecenin en muhteşem takısı StigmatA başganımdan gelir diye düşünüyorum artık oda bana süpriz olsun tahmin edemiyorum ne getirir napar adamın kendi süpriz gibi zaten:gege yani benide veriyorsunuzda kıyıpta elin oğluna daha ben size ne diyim :s79 takılarımıda alır çeker giderim bu diyardan :yavrum:

buda size benden son hatıra kalsın!! bakar bakarda yaptığınız hatayı anlarsınız belki :hih
Cats-Married-Top-Facebook-Timeline-Cover.jpg
[/SIZE]

Gün - Aydı ben de aydım :D takarım tabisi sen yeterki imaj koçun kim onu söyle :kiskis
Abime güvenme gelmez o takı vs duydu arazi oldu :D

Bak hele nasılda pis bakıyor StigmatA

EsiLa boşa bu kadar uzun yazıp çamur yapma gözümü boyamaya çalışma vermiyorum dedim. O kadarrrrrrr :D

Abi ver gitsin sıra bana gelsin ya hu :kiskis :D beni alan ağırlığımca altın takacak kilo alma çalışmalarıma başladım bile :D

Gün - Aydı ben de aydım :D takarım tabisi sen yeterki imaj koçun kim onu söyle :kiskis
Abime güvenme gelmez o takı vs duydu arazi oldu :D

Bak hele nasılda pis bakıyor StigmatA

Abi ver gitsin sıra bana gelsin ya hu :kiskis :D beni alan ağırlığımca altın takacak kilo alma çalışmalarıma başladım bile :D

Sende kendine şimdiden yer yapiyorsun görmedim sanma :D

Şuraya sana zahmet Barış abiden işte hendek işte deve parçasını atarmısın benden damat namzetine gelsin :D

Evlen deyiler bana yapıştılar yakama yükmü oldum babama da ben niye evleneyim ?:s79

Akule kuliklim yok elimle buliklim yok?! Bekarliği sonu yok ben yina evlenayim:sok

:s42:s42:s42:s42

Geri