• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Eski devlet baskan'i gozaltinda..

Üyelik Tarihi
20 Ocak 2009
Konular
461
Mesajlar
1,226
MFC Puanı
40
Pakistan'da eski devlet başkanı Pervez Müşerref Hollywood filmlerini aratmayan kaçışından bir gün sonra göz altına alındı.
Polis sözcüsü Nerim İkbal, Pervez Müşerref'in gözaltına alındığını ve cumartesi gününe kadar gözaltında tutulacağını bildirildi. Müşerref'in avukatı Ömer Afzal ise müvekkilinin polise teslim olduğunu kaydetti.

Pakistan basınında yer alan
haberlere göre Müşerref gözaltı süresini 'ev hapsinde' geçirecek. Pakistan yasaları ev hapsinde gözaltı uygulamasına izin veriyor. Pakistan'daki yerel mahkeme dün eski devlet başkanı Pervez Müşerref'in kefalet süresinin uzatılması talebini reddetmiş ve Müşerref'in tutuklanmasına karar vermişti. Pervez Müşerref, karar sonrası korumaları tarafından mahkemeden kaçırılmıştı.

Müşerref, suikasta kurban giden eski başbakanlardan Benazir Butto ile bir aşiret liderinin öldürülmesinde rolü olduğu ve yönetime geldikten sonra bazı hakimleri ev hapsinde tuttuğu gerekçesiyle hakkında açılan üç ayrı davada yargılanıyordu.
 
Üst