• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eskişehirspor - Bursaspor ZTK Yarı Final Organizasyonlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeRDaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sende Allah'a emanetsin abi...

Yazık oLdu Eskişehirspor'a ben biLe ümitLenmiştim :( neyse serdar kardeşim üzüLme sen sizin intikamınızı aLıcaz Bursaspor dan :)

Nicki momenta takımı fenerbahçe yaşı 34 olan abicim adını bilmediğim için sana bu şekilde seslenmek istedim. yazdıklarınızı okudum da serdar arkadasıma bende bi eskişehirsporlu olduğum için değil söylediklerinde haklı olduğu için katılıyorum. Anadoluda kaza yapan arabaları yiyorlardı falan demişsin bu bizim ayıbımız değildir siz tribün kültürünü bu beğenmediğiniz anadoludan öğrendiniz bunu unutmayın. Türkiye'ye tribün kültürünü getiren eskişehirspor taraftarıdır bunuda sen hariç herkez biliyor sanırım. kadıköye yani senin tabirinle modern kentinize gelince; fenerbahçe bütçesi geniş olan bir takımdır bjk diğer adını telaffuz etmek istemediğim 2 takım gibi. İstanbul büyük bir şehir ve bizim tabirimizle bütün godomanlar orada e bırakta takımınız başarılı olsun bırakta güçlü olun. o satılan kombineleri aynı fiyatta bir anadolu takımında satmayı deneyin bakalım kaç kişi alabilecek. . yönetiminiz ve taraftarınız ile zengin bir kulüpsünüz bu zenginlikte dünyaca ünlü futbolcular ile başarı getiriyor. Ama bizler sizin kadar şanslı değiliz ve bundan da gocunmuyoruz. son örnek bursa maçı. hangi takım kendi çabaları ile bu kadar büyük organizasyon ile deplasmana gidebiliyor? Biz bu takımı tüm şehir karşılıksız sevdik. doğduğumuzda da vardı 3 büyükler ama biz kendimize yakışanı ESKİŞEHİRSPORU seçtik. şehrimizde de hiç bir takımın taraftarını formasını vb vb gezdirmeyiz. Agrasif olarak görülüyoruz evet buda takımımıza olan aşırı bağlılığımızdır. kavga etmek iyi bir davranış değil ama yinede kendimize saygsızlık yaptırmayız çünkü biz ESKİŞEHİRSPORLUYUZ. . . söylemek istediklerim bu kadar abi karabük maçını alırda bursa ile final oynarsanız başarılar dilerim ve inş sizin bu maçı farklı kazanmanızı temenni eder teşekkür ederim. . .

fqessquar222 DeğerLi kardeşim bende adını biLmiyorum Benimkisi SüLeyman dikkat edersen ben bu forumda sadece ve sadece serdar kardeşimLe yazışıyor ve şaka yapıyorum bir kaçtane daha üye arkadaşLa samimiLiğim var ama serdar kadar değiL bazı sözLerimi biLinçLi yazdım serdar kardeşimin hassasiyetini biLdiğim için:) onu kızdırmaya çaLıştım ki serdarda bunun farkında yoksa ne anadoLuyu nede anadoLu takımını küçümsemek değiL amacım
(Anadoluda kaza yapan arabaları yiyorlardı) falan demişsin bu bizim ayıbımız değildir.
demişsin sanane serdarLa oLan muhabbetimden de demek değiL amacım sadece biLmen açısından söyLedim. Ayrıca senin serdarın veya doğduğu şehrin takımını tutan herkesin nasıL doğaL hakkıysa şehrindeki takımını tutmak benimde doğduğum şehirin takımını tutmak o denLi hakkım şunuda biLmeni isterim ki ben takımıımı Lafta sözde sevmedim özde sevdim. sen kendi takımın için kendi yaptığını ve çabanı biLirsin bende benimkini bizim gençLiğimizde Semtimizin GS Li abiLerinden az dayak yemedim :D bir keresinde beni diri diri yakmaya biLe kaLktıLar göz dağı vermek için süpürgeyi tutuştuduLar üstüme doğru korkutma amaçLı saLLadıLar üstümdeki eLbiseLer aLev ALdı ALLAH'tan binadaki abLaLar yukardan kovayLa su döktüLer :D şimdi komik geLiyor anLatırken ama can pazarı yaşarken biLe dönmedim takımımdan canı gönüLden karşıLıksız sevdim takımımı biLmem anLatabiLdimmi yani sadece eskişehirspora has değiL taraftarLık ve bizim zamanımızda da TV KanaLLarı yaygın değiLdi anLıyacağın anadoLudan görmedim öğrenmedim ben gönüLden yürekten sevdim takımımı. Ayrıca bursasporLa maçınızda bende canı gönüLden destekLedim eskişehirsporu çünkü bursaLıLarın önceki sene bize yapmış oLduğu k.......i unutmuş değiLim.

karabük maçını alırda bursa ile final oynarsanız başarılar dilerim ve inş sizin bu maçı farklı kazanmanızı temenni ederim demişsin güzeL temennin için çok tşk ederim emin oL ben bursaspor için ne düşünüyosam diğer taraftarımızda futboLcuLarımızda aynı şeyi düşünüyorLar inşaLLah farkLı kazanıcaz o maçın anLamı bizLer için bambaşka tarifi yok.

Bu arada serdar kardeşim biLiyorum şakaLarıma aLınmazsın ama yinede istemeden kırdımsa özür diLerim. Çünki şaka oLduğunu biLsende insanın sevdiği gönüL bağı oLan bişeyLe şaka yapıLması biLe canını yakar insanın geçiçide oLsa kırıLmış oLabiLirsin.

memnun oldum süleyman abi :) umarım beni yanlıs anlamadın. kalbini kırmak ve kendimizi yüceltmek amaçlı söylemedim eskişehirsporla ilgili düşüncelerimi sakın yanlış anlama. eğer istemeden de olsa kırdıysam özür dilerim. yorucu bir günden sonra gergindim biraz kusura bakma ama geriginliğim sana değil 3-0 yenilip susarak eskişehire geri dönmemizden dolayıydı. Hani kendi dilimizden örnek vermek gerekirse, birini çok seversinde ondan seni istemediğini duyarsın ya, bende buna benzer bir etki yarattı 3 tane gol yemek :) ne yapalım canları sağolsun. karabük maçı için de tebrik ederim. bursadan farklı bir galibiyet için bende sizler gibi beklemedeyim o zaman, tekrar başarılar dilerim :)

Memnun oLdum demişsin ama haLa adını bağışLamadın :D

Yok kardeşim kırıLmadım anLıyorum seni kafana takma sen ince düşüncen için tşk ederim.

Tebriğin içinde ayrı bir tşk :) FinaL maçına ALLAH'tan bir aksiLik oLmazsa gidicem eğer geLmek istersen biLetin benden :D Bursayı ParçaLadığımızda eminim ki yükün hafifLiyecektir :D

Geri