Jimmy Valmer
Kayıtlı Üye
Forum neden hiç aktif değil? Şuanda forumda 2 kullanıcı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ama @StigmatA 'nın da dediği gibi hep beraber eski formuna kavuşturacağız inşallahSon zamanlar, denilen zaman bu ay'larda mi?
Bu forum çoğu foruma göre aktifForum neden hiç aktif değil? Şuanda forumda 2 kullanıcı var.
Aga desene saklama açık açık söyle alınmaz o @Sezen gibi bir gudubet var o yüzden gelen kaçıyor deseneee...@Jimmy Valmer Aktiflik sadece kayıtlı üyelerin paylaşım yapması online olması değil aslında çok daha farklı etkenlerde var ama haklısınız bir konuda Sosyal medyanın ön planda olduğu bu yıllarda forum kültürünün çok gerilediğini biliyoruz fakat elimizden birşey gelmiyor en azından şuanda. Kayıtlı üyelerimizi aktifliğe davet ediyoruz, bizden istekleri varsa da her zaman yanınızdayız![]()
Senin gibi hocam varken benim esamem okunmazAga desene saklama açık açık söyle alınmaz o @Sezen gibi bir gudubet var o yüzden gelen kaçıyor deseneee...![]()
Berhudar ol evladımSenin gibi hocam varken benim esamem okunmazonure ettin beni
asıl gelmeyene dünyayı dar edecem
@StigmatA and @kuslarabenzer destek kahkahalarınız gözümde kaçmadı bilesinizzz![]()
Tehtit değil tebrik ediyorVay tehtid))))